Aanbieding! E

Inbouw koelkast Bosch KIL52AFE0

Transportschade

De inbouw koelkast Bosch KIL52AFE0 heeft een totale netto capaciteit van 228 liter, energieklasse E en een geluidsniveau van 36 dB.

 650.00

Productinformatie

De inbouw koelkast Bosch KIL52AFE0 heeft een totale netto capaciteit van 228 liter, energieklasse E en een geluidsniveau van 36 dB.

De led-verlichting zet je eten altijd in de spotlights
De energiezuinige en duurzame led-verlichting verlicht het gehele interieur van de koelkast. De positie van de lampen zorgt voor verlichting, ook bij volle belading en geeft altijd een goed overzicht.

Alles goed bereikbaar
Met een goed gevulde koelkast is het niet zo eenvoudig om dingen verder terug te vinden. Daarom heeft Bosch een EasyAccess Shelf ontwikkeld. Trek eenvoudig de onbreekbare glazen plank uit voor snelle toegang tot al je boodschappen. Zo vind je echt alle ingrediënten die je nodig hebt voor je volgende kooksessie.

VarioShelf: Je hebt ruimte nodig
Het gedeelde VarioShelf-glasplateau van veiligheidsglas kan eenvoudig worden versteld en zorgt zo voor gemakkelijk in- en uitladen. Het is ideaal voor grotere items zoals flessen of kommen die rechtop staan, waardoor je totale flexibiliteit hebt wanneer je meer ruimte nodig hebt. De deelbare glazen plank is gemakkelijk onder te schuiven en daardoor bijzonder handig.

De koelkast die weet hoe hij koel moet blijven
Activeer voordat je gaat winkelen de Super Cooling-functie om de temperatuur in je koelkast even te verlagen om je verse boodschappen op de juiste temperatuur te houden. Met een druk op de knop wordt de temperatuur verlaagd (minimaal 2°C). Om onnodig stroomverbruik te voorkomen, schakelt de functie na ca. 6 uur automatisch terug.

FreshSense: ideaal bewaarklimaat
Dankzij een optimaal bewaarklimaat behoudt je voedsel zijn perfecte consistentie. B. niet te zacht of te hard. Een constante temperatuur in de koelkast is daarom een ​​beslissende factor voor meer versheid en aroma. De FreshSense-sensoren bewaken en regelen constant de omgevings-, koelkast- en vriezertemperatuur. Het resultaat is een constante binnentemperatuur die onafhankelijk is van de buitentemperatuur.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw koelkast Bosch KIL52AFE0

 • energie-efficiëntieklasse E
 • Gemiddeld energieverbruik in kilowattuur per jaar (kWh/a) 151 kWh/jaar
 • Volume koelvakken 213 l
 • Volume vriesvakken 15L
 • luchtgeluidemissies 36 dB(A) re 1 pW
 • emissieklasse luchtgeluid C
 • Klimaatklasse (EU 2017/1369) Uitgebreid gematigd bereik, gematigd bereik, subtropisch
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 36
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 139.7
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 55
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 151
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 213
Inhoud vriesruimte (liter) 15
Kleur Wit
Merk Bosch
Soft close deursluiting Nee
Vershoudgedeelte VitaFresh plus-box
Staat van het product Transportschade
Inbouw koelkast Bosch KIL52AFE0
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelkast Bosch KIL52AFE0” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *