Aanbieding! E

Inbouw koelkast Bosch KIR51ADE0

Transportschade

Inbouw koelkast Bosch KIR51ADE0 heeft energielabel E met een jaarlijkst verbruik van 106 kWh. Het apparaat heeft een inhoud van 247 liter en produceert een maximaal volume van 33 dB.

 750.00

Productinformatie

Inbouw koelkast Bosch KIR51ADE0 heeft energielabel E met een jaarlijkst verbruik van 106 kWh. Het apparaat heeft een inhoud van 247 liter en produceert een maximaal volume van 33 dB.

Geniet langer van verse groente en fruit.
De VitaFresh-lade biedt dankzij klimaatbeheersing de ideale opslagomgeving voor al jouw verse etenswaren. De omstandigheden in de lade zijn aan te passen, waardoor je groente en fruit langer vers blijven. Meer voedsel om van te genieten, minder voedselverspilling.

Ledverlichting: gelijkmatige verlichting.
Ledlampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten en vriezers. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. Ledverlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

Alarm: waarschuwt bij problemen.
De koelkast of vriezer geeft een waarschuwingssignaal met licht of geluid wanneer de deur niet goed is gesloten of een ander probleem zich voordoet. Zo verbruik je nooit meer energie dan nodig en weet je precies wanneer er iets mis is.

De koelkast die weet hoe hij cool moet zijn.
Met de Super Koelen-functie verlaag je de temperatuur tijdelijk tot 2 graden zodat nieuwe boodschappen sneller koud worden zonder andere producten op te warmen. Daarnaast is het een handige functie als je drinken hebt gekocht voor een feestje wat snel koud moet zijn.

Met VarioShelf creëer je in een handomdraai meer ruimte.
De flexibele VarioShelf van veiligheidsglas kan eenvoudig worden aangepast om producten in de koelkast te plaatsen of uit de koelkast te pakken. Het is ideaal voor grotere artikelen, zoals staande flessen of kommen, en biedt je optimale flexibiliteit als je meer ruimte nodig hebt. Je schuift de voorste helft van het plateau eenvoudig onder de achterste helft. Erg praktisch!

Makkelijk toegang tot de inhoud van je koelkast.
In een volle koelkast kun je etenswaren achterin makkelijk uit het oog verliezen – vaak met voedselverspilling tot gevolg. Met onze uittrekbare Easy Access glasplateaus zie je de hele inhoud van je koelkast in één oogopslag. Voortaan zet je al je boodschappen makkelijk weg en kun je er even gemakkelijk weer bij. Het gebruiksvriendelijke plateau is gemaakt van barstbestendig glas en geeft makkelijk toegang tot alle ingrediënten die je nodig hebt.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw koelkast Bosch KIR51ADE0

 • Gemiddeld jaarlijks energieverbruik in kilowattuur per jaar (kWh/a) 106 kWh/annum
 • Totale volume van de koelcompartimenten 247 l
 • Geluidsniveau 33 dB(A) re 1 pW
 • Aantal draagplateaux in koelgedeelte 6
 • Aantal verstelbare draagplateaus in koelgedeelte 5
 • Aantal eiervakjes 3
 • Aantal deur vakken koelkast 4
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 33
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 139.7
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 55
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 106
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Handleiding meegeleverd Nee
Inhoud koelruimte (liter) 247
Kleur Wit
Merk Bosch
Soft close deursluiting Ja
Vershoudgedeelte vitaFresh-Zone
Staat van het product Transportschade
Inbouw koelkast Bosch KIR51ADE0
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelkast Bosch KIR51ADE0” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *