Aanbieding! E

Inbouw koelkast Samsung BRR29610EWW

Krasje/ deukje

De Inbouw koelkast Samsung BRR29610EWW heeft energielabel E en een jaarlijks verbruik van 111 kWh. De totale inhoud is 289 liter. Dit alles met een maximaal geluidsniveau van 35 dB.

 849.00

Productinformatie

De Inbouw koelkast Samsung BRR29610EWW heeft energielabel E en een jaarlijks verbruik van 111 kWh. De totale inhoud is 289 liter. Dit alles met een maximaal geluidsniveau van 35 dB.

Slimmere en efficiëntere voedselopslag
Bewaak en beheer de prestaties van de koelkast altijd en overal eenvoudig met de SmartThings-app. Het beschikt over AI Energy Mode waarmee je je energieverbruik kunt volgen en verlagen met maximaal 10%. En het Metal Cooling-koelelement herstelt snel de temperatuur zodra de deur open is geweest.

Geïntegreerde Wi-Fi en SmartThings
Bewaak en bedien de prestaties van de koelkast altijd en overal dankzij geïntegreerde Wi-Fi en de SmartThings-app. Je kunt de Rapid Cooling-functie bedienen, de temperatuur wijzigen en een waarschuwing ontvangen als de deur open is. Je kunt ook het energieverbruik bijhouden en hulp krijgen bij eventuele problemen.

SmartThings AI-energiemodus
Houd het energieverbruik bij en bespaar proactief energie. AI Energy Mode analyseert het gebruikspatroon van je koelkast en schat het stroomverbruik. Als de geschatte elektriciteitsrekening hoger is dan je vooraf ingestelde doel, raadt de functie je aan de besparingsmodus te activeren om het energieverbruik met maximaal 10% te verminderen.

No Frost-technologie
No Frost-technologie verbetert de luchtcirculatie om een constante temperatuur te handhaven die de vorming van rijmpjes voorkomt. Het bereikt ook veel sneller de doeltemperatuur. En belast het koelsysteem minder, waardoor het langer meegaat.

SpaceMax-technologie™
Bewaar meer voedsel in een zeer ruime koelkast. De unieke SpaceMax-technologie™ maakt gebruik van een speciaal soort urethaanisolatie met hoge dichtheid waarmee muren veel dunner kunnen zijn zonder dat dit ten koste gaat van de energie-efficiëntie. Op deze manier krijg je veel meer opbergruimte in de koelkast zonder dat deze aan de buitenkant groter wordt.

Allround koeling
Zorgt ervoor dat al je voedsel goed gekoeld is. All-around Cooling koelt elke kamer gelijkmatig tot in de hoeken. De functie regelt continu de temperatuur en circuleert koele lucht door strategisch geplaatste ventilatieopeningen. Dit zorgt ervoor dat voedsel op de optimale temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft.

Belangrijkste kenmerken Inbouw koelkast Samsung BRR29610EWW:

 • Powercool
 • Digitale omvormertechnologie
 • Allround koeling
 • AI-energiemodus
 • WiFi ingebed
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 177.8
Nis Breedte (cm) 55
Nis Diepte (cm) 56
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 111
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 289
Kleur Wit
Merk Samsung
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw koelkast Samsung BRR29610EWW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelkast Samsung BRR29610EWW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *