Aanbieding! F

Inbouw koelkast SMEG S4L100F

Krasje/ deukje

De inbouw koelkast SMEG S4L100F heeft energieklasse F. Zijn energieverbruik per jaar is 123 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. Verder is de totale inhoud van dit apparaat 182 liter.

 399.00

Productinformatie

De inbouw koelkast SMEG S4L100F heeft energieklasse F. Zijn energieverbruik per jaar is 123 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. Verder is de totale inhoud van dit apparaat 182 liter.

Elektronisch bedieningspaneel
Deze koelkast heeft een elektronisch bedieningspaneel dat de juiste parameterinstellingen garandeert voor ideale prestaties en temperatuurregeling.

Energieklasse F
Grote energie-efficiëntie. Met producten in klasse F zijn geweldige prestaties en energiebesparingen gegarandeerd.

Led verlichting
Het kan lastig zijn om alles in je koelkast duidelijk zien, vooral in de hoeken en aan de achterkant van de schappen. Daarom zijn onze koelkasten verlicht met LED-ketens bovenaan de koelkast en aan de zijwand, zodat je overal in de koeler goed zicht hebt. Bovendien is het ook energiezuiniger dan standaardverlichting.

Omkeerbare deur
Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Veiligheidsglas
Dankzij het veiligheidsglas hoef je je geen zorgen te maken als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw koelkast SMEG S4L100F

 • Jaarlijks energieverbruik: 123 KWh/jaar
 • Energie-efficiëntieklasse: F
 • Totaal netto inhoud: 182 l
 • Geluidsniveau klasse: B
 • Klimaatklasse: SN, N, ST
 • Geluidsniveau: 35 dB(A) bij 1pW
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Deursysteem Sleepsysteem
Nis Hoogte (cm) 102.2
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 55
Energieklasse (nieuw label) F
Energieverbr. per jaar (kWh) 123
Garantie 1 jaar garantie- geen fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 182
Kleur Wit
Merk Smeg
Vershoudgedeelte Ja
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw koelkast SMEG S4L100F
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelkast SMEG S4L100F” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *