Aanbieding! E

Koelkast Bosch KSV36VLEP

Transportschade

De koelkast Bosch KSV36VLEP heeft energielabel E en een jaarlijks verbruik van 116 kWh. Verder is zijn totale inhoud 346 liter. En dit alles met een maximaal geluidsniveau van 34 dB.

 599.00

Productinformatie

De koelkast Bosch KSV36VLEP heeft energielabel E en een jaarlijks verbruik van 116 kWh. Verder is zijn totale inhoud 346 liter. En dit alles met een maximaal geluidsniveau van 39 dB.

Je groente en fruit blijven langer vers.
De VitaFresh-lade biedt dankzij klimaatbeheersing de ideale opslagomgeving voor al jouw verse etenswaren. De omstandigheden in de lade zijn aan te passen, waardoor je groente en fruit langer vers blijven. Meer voedsel om van te genieten, minder voedselverspilling.

Ledverlichting: gelijkmatige verlichting.
Ledlampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten en vriezers. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. Ledverlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

De koelkast die weet hoe hij cool moet zijn.
Met de Super Koelen-functie verlaag je de temperatuur tijdelijk tot 2 graden zodat nieuwe boodschappen sneller koud worden zonder andere producten op te warmen. Daarnaast is het een handige functie als je drinken hebt gekocht voor een feestje wat snel koud moet zijn.

Makkelijk toegang tot de inhoud van je koelkast.
In een volle koelkast kun je etenswaren achterin makkelijk uit het oog verliezen – vaak met voedselverspilling tot gevolg. Met onze uittrekbare Easy Access glasplateaus zie je de hele inhoud van je koelkast in één oogopslag. Voortaan zet je al je boodschappen makkelijk weg en kun je er even gemakkelijk weer bij. Het gebruiksvriendelijke plateau is gemaakt van barstbestendig glas en geeft makkelijk toegang tot alle ingrediënten die je nodig hebt.

Altijd het perfecte klimaat voor jouw producten.
Een constante temperatuur is het meest belangrijke voor het vers houden van je producten. De Fresh Sense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Als ze een temperatuurverandering meten, bijvoorbeeld doordat de zon op de koelkast schijnt, passen de sensoren de temperatuur aan. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

Belangrijkste kenmerken van Koelkast Bosch KSV36VLEP

 • Energieklasse E
 • Gemiddeld jaarlijks energieverbruik in kilowattuur per jaar (kWh/a) 116 kWh/annum
 • Totale volume van de koelcompartimenten 346 l
 • Geluidsniveau 39 dB(A) re 1 pW
 • Geluidsniveauklasse C
 • Klimaatklasse Gematigd, Subtropisch, Tropisch, Uitgebreid gematigd
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 186
Aantal draagplateaus (stuks) 7
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 116
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 39
Inhoud koelruimte (liter) 346
Kleur RVS-look
Merk Bosch
Totale inhoud (liter) 346
Staat van het product Transportschade
Koelkast Bosch KSV36VLEP
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelkast Bosch KSV36VLEP” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *