Aanbieding! E

Amerikaanse koelkast Frilec BONNSBS656-W-040EDI

Krasje/ deukje

De Amerikaanse koelkast Frilec BONNSBS656-W-040-EDI heeft energie klasse E. Zijn energieverbruik per jaar is 312 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 39dB. De totale inhoud is 529 liter, waarvan 344 liter koelen en 185 liter vriezen.

 799.00

Productinformatie

De Amerikaanse Koelkast Frilec BONNSBS656-W-040EDI heeft een stijlvol DARK INOX design. Deze trendy Amerikaanse Koelkast past in iedere trendy keuken.

Door de Multi & DynaCool Air Flow System wordt koele lucht altijd op hoge snelheid gelijkmatig door de koelkast geventileerd. Zo wordt de ingestelde temperatuur snel weer bereikt in het complete koelgedeelte, nadat de deur is geopend. Het grote voordeel hiervan is dat je verse eten daadwerkelijk langer vers blijft.

De koelkast is voorzien van Total No-frost koeltechnologie, gebaseerd op een dubbele luchtventilatie en elektronisch gecontroleerde verdamper. Hierdoor houd je het voedsel vers en behoud je de smaak beter.

Handige waterdispenser

De waterdispenser is tegenwoordig niet meer weg te denken bij een Amerikaanse Koelkast. Nu we richting de zomer gaan komt zo’n koud glas water al helemaal van pas. Even snel dat glas onder de waterdispenser drukken en klaar. Zo min mogelijk moeite, zo veel mogelijk genot!

Ice-twister

We kennen allemaal nog wel die tijd dat je ijsblokjeshouders moest vullen met water en vervolgens een paar uur moest wachten totdat je eindelijk ijsblokjes had. Niet te vergeten dat je bij de harde kunststof ijsblokjeshouders ontzettend veel moeite moest doen om zo’n blokje eruit te krijgen. Gelukkig is dat allemaal niet meer nodig met de Ice-Twister. Met deze Ice-Twister heb je binnen een handomdraai ijsblokjes klaarliggen voor gebruik.

Total No-frost

Vergeet het handmatig ontdooien. Ook deze Amerikaanse Koelkast heeft No Frost technologie om het gebruik van deze Amerikaanse Koelkast zo makkelijk te maken.

Digitale touchbediening

Je kunt eenvoudig de temperatuur instellen met de On-door Advanced HMi: Digitale Touchbediening. Klinkt heel chique, maar het is vooral heel handig! Via de digitale touchbediening kun je ook makkelijk de 4 verschillende functies instellen om naar jouw wensen je verse voedsel te bewaren.

Kinderslot

Door het kinderslot in te stellen voorkom je dat de instellingen per ongeluk worden gewijzigd óf dat je kinderen erachter komen dat zo’n Amerikaanse Koelkast ook gebruikt kan worden als speelgoed.

Deur alarm

Het Deur Alarm zorgt ervoor dat je 60 seconden te horen krijgt dat je de deur per ongeluk niet dicht hebt gedaan. Dit overkomt ons allemaal weleens, dus dan is het wel zo handig dat je een handje geholpen wordt. Anders betaal je jaarlijks alsnog voor die energierekening!

LED-verlichting

De LED-verlichting in zowel het koel- als het vriesgedeelte biedt helder en comfortabel licht wat ook zeer weinig energie verbruikt.

5 jaar garantie

Op een Frilec inbouw of vrijstaand product heb je maar liefst 5 jaar garantie!

Belangrijkste kenmerken van de Frilec BONNSBS656-W-040-EDI

 • Hoogte: 177 cm
 • Breedte: 90 cm
 • Diepte: 66 cm
 • Waterdispenser
 • Uitneembaar waterreservoir
 • Energieklasse: E
 • Inhoud koelruimte: 344 liter
 • Inhoud vriesruimte: 185 liter
 • Inhoud totaal: 529 liter
 • Geluidsniveau: 39 dB
 • No Frost – nooit meer ontdooien
 • Fabrieksgarantie: 5 jaar

 

 

Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 39
Kleur Dark Inox
Breedte (cm) 90
Hoogte (cm) 177
Diepte (cm) 66
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 312
Garantie 5 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 344
Inhoud vriesruimte (liter) 185
Totale inhoud (liter) 529
Kinderslot Ja
Merk Frilec
Anti ijsvorming No frost
Staat van het product Krasje/ deukje
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Frilec BONNSBS656-W-040EDI” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *