Aanbieding! E

Amerikaanse koelkast Samsung RS66A8101S9

Transportschade

Amerikaanse koelkast Samsung RS66A8101S9 is een mooie vrijstaande koelkast met een totale inhoud van maar liefst 652 liter, met een inhoud van 409 liter en in koelgedeelte en 243 liter in het vriesgedeelte.

 999.00

Productinformatie

Amerikaanse koelkast Samsung RS66A8101S9 is een mooie vrijstaande koelkast met een totale inhoud van maar liefst 652 liter, met een inhoud van 409 liter en in koelgedeelte en 243 liter in het vriesgedeelte. Ook heeft het apparaat Twin Cooling Plus.

SpaceMax™-technologie
Dankzij de enorme inhoud van tot 652 liter is er meer dan voldoende ruimte in de koelkast en de vriezer om je wekelijkse boodschappen te bewaren. De unieke SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Zo heb je veel meer ruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen.

Smart Conversion™
Smart Conversion geeft je meer flexibiliteit met 5 verschillende instellingen. Natuurlijk kan je de Amerikaanse koelkast in standaard modus gebruiken: links vriezer en rechts koelkast. Meer behoefte aan koelruimte? Zet het linker gedeelte om van vriezen naar koelen en je hebt een méga koelkast. Op vakantie? Zet het koelgedeelte uit en gebruik alleen de vriezer. Vriezer schoonmaken? Zet het vriesgedeelte makkelijk uit voor de grote schoonmaak. Even niet zoveel ruimte nodig? Gebruik alleen het vriesgedeelte als koelkast. Kortom, de RS8000A lijn maakt het leven een stuk gemakkelijker door de 5 verschillende instellingen. Er is er altijd wel één die past bij jouw huishouden.

Twin Cooling Plus™
Zorgt ervoor dat etenswaren tot twee keer langer vers blijven. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast en vriezer dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Het zorgt ervoor dat voedingswaren beter bewaard blijven en smaak behouden door te voorkomen dat geurtjes uit de vriezer en het koelgedeelte zich met elkaar vermengen.

Strakke uitstraling
Geef je huis een moderne, strakke touch. De moderne uitstraling past perfect bij jouw keukenapparatuur en keukenkasten en creëert een stijlvolle inrichting van je keuken. Het minimalistische ontwerp beschikt over platte deuren, geïntegreerde handgrepen, een verborgen display, een flessenplateau en grijze vakken voor etenswaren.*

Platte luchtafvoer
Krijg meer ruimte met dezelfde prestaties. In tegenstelling tot conventionele luchtafvoersystemen, is de dunne koelventilator aan de achterkant volledig plat, waardoor elke ruimte optimaal wordt gebruik en je meer ruimte hebt om eten te bewaren. Het koelt en ventileert net zo effectief, zodat alles vers en smaakvol blijft.

Belangrijkste kenmerken van Amerikaanse koelkast Samsung RS66A8101S9

 • Bigger: Space Max 652L
 • Better: Twin Cooling Plus
 • Cooler: Smart Conversion
 • No Frost
 • Multi Flow
 • Power Cool Functie
 • Power Freeze Functie
 • Aantal planken  in het koelgedeelte(Totaal) 4 st.
 • Aantal deurvakken in het koelgedeelte 5 st.
 • Materiaal planken Veiligheidsglas
 • Aantal groente- en fruitladen 2 st.
 • LED-verlichting Top LED
 • Deur Alarm Ja
 • Autonomie uur (stijgende temperatuur) 7 h
 • Compressor Digital Inverter Compressor
 • Displaytype Intern
 • Handvat Geintegreerd
 • Kleur Zilver (mat)
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 36
Kleur zilver (mat)
Breedte (cm) 91.2
Diepte (cm) 71.6
Hoogte (cm) 178
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 358
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
IJsdispenser Ja
Inhoud koelruimte (liter) 409
Inhoud vriesruimte (liter) 243
Totale inhoud (liter) 652
Merk Samsung
Anti ijsvorming No frost
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse koelkast Samsung RS66A8101S9
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Samsung RS66A8101S9” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *