Aanbieding! F

Amerikaanse koelkast Samsung RS6GN8221SL

Transportschade

De amerikaanse koelkast Samsung RS6GN8221SL is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 638 liter, de inhoud van de koelkast is 412 liter en die van de vriezer is 226 liter.

 999.00

Productinformatie

De amerikaanse koelkast Samsung RS6GN8221SL is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 638 liter, de inhoud van de koelkast is 412 liter en die van de vriezer is 226 liter.

SpaceMax™-technologie
Dankzij de enorme inhoud van 634 liter is er meer dan voldoende ruimte in de koelkast en de vriezer om je wekelijkse boodschappen te bewaren. De unieke SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn.

Smart Conversion™
Smart Conversion geeft je meer flexibiliteit met 5 verschillende instellingen. Natuurlijk kan je de Amerikaanse koelkast in standaard modus gebruiken: links vriezer en rechts koelkast. Meer behoefte aan koelruimte? Zet het linker gedeelte om van vriezen naar koelen en je hebt een megakoelkast.

Twin Cooling Plus™
Zorgt ervoor dat etenswaren tot twee keer langer vers blijven. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast en vriezer dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Het zorgt ervoor dat voedingswaren beter bewaard blijven en smaak behouden door te voorkomen dat geurtjes uit de vriezer en het koelgedeelte zich met elkaar vermengen.

Digitale omvormercompressor
Sensoren verspreid over het apparaat meten de temperatuurschommelingen die worden veroorzaakt door het openen van de deuren. Op basis van deze informatie selecteert de digitale invertercompressor een van de zes vermogensniveaus. Dit leidt niet alleen tot een constantere interne temperatuur, maar verhoogt ook de energie-efficiëntie en levensduur van de compressor. Samsung geeft daarom 20 jaar garantie op de digitale invertercompressor. Met de nieuwe generatie van de Samsung digitale invertercompressor halen onze apparaten een geluidsniveau tot 36 dB(A).

Eenvoudig bedieningspaneel
Zelfs als je beperkt bent in je armbeweging, kun je gemakkelijk met deze stijlvolle koelkast overweg. Het bedieningspaneel is binnen handbereik, ook vanuit een rolstoel, en kan met één hand worden bediend, om betere toegankelijkheid te garanderen voor mensen met een beperking.

Belangrijkste kenmerken van Amerikaanse koelkast Samsung RS6GN8221SL

 • Energie-efficiëntieklasse F
 • Jaarlijks energieverbruik 1) 419 kWh/jaar
 • volume van de vriesvakken 226ℓ
 • Volume van de koelvakken 412ℓ
 • Geluidsniveau 38 dB(A)
 • Geluidsniveau klasse C
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 38
Kleur RVS-look
Breedte (cm) 91.2
Diepte (cm) 71.6
Hoogte (cm) 178
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) F
Energieverbr. per jaar (kWh) 419
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Crushed Ice Ja
IJsdispenser Ja
Watertoevoer Waterreservoir
Inhoud koelruimte (liter) 412
Inhoud vriesruimte (liter) 226
Totale inhoud (liter) 638
Merk Samsung
Anti ijsvorming No frost
Watertap Ja
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse koelkast Samsung RS6GN8221SL
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Samsung RS6GN8221SL” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *