Aanbieding!

Koelvriescombinatie Bosch KGV36VLEAS

Transportschade

De Koelvriescombinatie Bosch KGV36VLEAS heeft energieklasse D. Hij heeft een energieverbruik per jaar van 233 kWh. Ook heeft hij een geluidsniveau van 39 dB. En met een inhoud van 308 liter heb je veel ruimte tot je beschikking.

 439.00

Productinformatie

De Koelvriescombinatie Bosch KGV36VLEAS heeft energieklasse D. Hij heeft een energieverbruik per jaar van 233 kWh. Ook heeft hij een geluidsniveau van 39 dB. En met een inhoud van 308 liter heb je veel ruimte tot je beschikking.

Veel ruimte voor grote diepvriesproducten in de BigBox-lade
Een extra diepe vrieslade om al je diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza’s. Of je nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen – in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

EasyAccess shelf: zet voedingswaren supersnel weg en neem ze er even snel weer uit
De leggers uit veiligheidsglas kunnen tot wel 12 cm uit de koelkast worden getrokken, zodat je zeer eenvoudig producten kunt plaatsen en uitnemen. Bovendien heb je zo een uitstekend overzicht van wat je nog hebt – zelfs de producten die helemaal achterin staan, zie je niet meer over het hoofd.

Brengt meer licht in de duisternis: LED-verlichting
Nieuwe LED-lampen gaan lang mee. Ze zijn vlak in de zijwand of het plafond gemonteerd en verlichten de binnenruimte perfect en gelijkmatig zonder je te verblinden.

Minder vaak ontdooien bespaart tijd en is energiezuinig
Je hoeft het vriescompartiment niet langer te ontdooien en bespaart jezelf een hoop tijd en moeite. LowFrost stopt vochtafzetting en voorkomt ijsvorming. Snel en zorgvuldig bevriezen, zonder ijsvorming op de bewaarde producten. Zonder vochtafzetting ook geen ijsvorming.

FreshSense: het perfecte klimaat
Dankzij het perfecte klimaat behouden de levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

Bescherming voor ingevroren voedsel
Levensmiddelen invriezen op de conventionele manier, biedt geen garantie dat ze langdurig goed ingevroren blijven. Met de SuperFreezing functie worden producten beschermd tegen ontdooien zodra de vriezer wordt geopend om er nieuwe producten bij te plaatsen. Bespaar energie met de automatische vriesfunctie, die de vriezer terugschakelt en de gewenste temperatuur constant houdt, zodra deze is bereikt. Goed voor levensmiddelen. En voor jouw energieverbruik.

De belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie Bosch KGV36VLEAS

 • Energieverbruik per jaar 233 kWh
 • Inhoud koelruimte 214 liter
 • Aantal plateaus 4
 • Flessenrek
 • Aantal groenteladen 1
 • Aantal compressoren 1
 • Plaats vriesruimte Onder
 • Inhoud vriesruimte 94 liter
 • Aantal vriesvakken 3
 • Invriesvermogen 4.5 kg per dag
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 39
Totale inhoud (liter) 308
Anti ijsvorming Low frost
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 186
Vershoudzone FreshSense
Energieklasse E
Energieverbr. per jaar (kWh) 233
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 214
Inhoud vriesruimte (liter) 94
Kleur Pearl grey RVS-look
Merk Bosch
Vriescapaciteit (kg/24 uur) 4.5
Staat van het product Transportschade
Akoestisch deuralarm Nee
Digitaal display Nee
Koelvriescombinatie Bosch KGV36VLEAS
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Bosch KGV36VLEAS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *