Aanbieding! B

Koelvriescombinatie LG GBB72NSVBN

Transportschade

De Koelvriescombinatie LG GBB72NSVBN heeft energielabel B met een jaarlijks verbruik van 137 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 384 liter, waarvan 277 liter in het koelgedeelte  en 107 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 649.00

Productinformatie

De Koelvriescombinatie LG GBB72NSVBN heeft energielabel B met een jaarlijks verbruik van 137 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 384 liter, waarvan 277 liter in het koelgedeelte  en 107 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

NatuurFRESH®
Verwen je zintuigen met NatureFRESH®. Geniet van vers voedsel.

Minimale geluidsontwikkeling
De lineaire invertercompressor werkt met een laag geluidsniveau van 35 dB. Voor een soepele werking die je nauwelijks merkt.

FRESHBalancer®
Optimalisatie van de vochtigheid. De FRESHBalancer® houdt vocht vast, terwijl de beweegbare regelaars zorgen voor een optimale luchtvochtigheid voor groente en fruit, afhankelijk van de stand die je kiest.

Variabel opbergvak
Moeiteloos opbergen van grote en hoge voorwerpen. In het variabele opbergvak kunnen levensmiddelen van elk formaat worden bewaard en is er ruimte voor hoge en grote producten.

Houd je eten langer vers
LG’s Smart Inverter Compressor behoudt het uiterlijk en de smaak van verse producten langer door temperatuurschommelingen in de gekoelde ruimte te verminderen.

Tot 32% snellere en soepelere koeling
Door de extra ventilatieopening aan de bovenkant van het voorste gedeelte wordt de hele koelkast veel sneller en gelijkmatiger gekoeld. Hierdoor blijft voedsel langer vers.

Een Smart Inverter Compressor
De Smart Inverter-compressor heeft minder wrijvingspunten omdat deze geen connectoren heeft. Bovendien start en stopt de compressor soepeler, wat betekent dat het geluidsniveau lager is dan bij conventionele compressoren.

LINEAIR Koelen®
Houd je eten langer vers. De Smart Inverter Compressor®️ van LG behoudt het uiterlijk en de smaak van verse producten langer door temperatuurschommelingen in het koelgedeelte te verminderen.

Elegantie ontmoet praktisch minimalisme
De nieuwe koel-vriescombinatie is de belichaming van functie en stijl. Het heeft een minimalistisch ontwerp met maximale elegantie en comfort. Nu kunt je genieten van zowel de praktische toepassing als de luxe in je eigen keuken.

Belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie LG GBB72NSVBN

 • Energie-efficiëntieklasse B
 • Totale inhoud (in liters) 384
 • Vriezer capaciteit (in liters) 107
 • Capaciteit koelvak (in liters) 277
 • Geluidsniveau klasse B
 • Jaarlijks energieverbruik (in kWh/jaar) 137
 • Geluidsniveau dB(A) 35
 • DoorCooling+®
 • Omkeerbare deur
 • LINEAR Cooling®
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 277
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 67.5
Vershoudzone DoorCooling Fresh Balancer Fresh Converter
Digitaal display Led scherm
Energieklasse (nieuw label) B
Energieverbr. per jaar (kWh) 137
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 107
Totale inhoud (liter) 384
Kinderslot Ja
Kleur Edelstaal
Merk LG
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie LG GBB72NSVBN
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie LG GBB72NSVBN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *