Aanbieding! A

Koelvriescombinatie LG GBP62PZNAC

Krasje/ deukje

De Koelvriescombinatie LG GBP62PZNAC heeft energielabel A met een jaarlijks verbruik van 110 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 384 liter, waarvan 277 liter in het koelgedeelte  en 107 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

Original price was:  1,099.00.Current price is:  699.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De Koelvriescombinatie LG GBP62PZNAC heeft energielabel A met een jaarlijks verbruik van 110 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 384 liter, waarvan 277 liter in het koelgedeelte  en 107 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

LINEARCooling®
LG’s meest nauwkeurige temperatuurregeling. LINEARCooling® is de meest nauwkeurige temperatuurregeling van LG. Een intelligent algoritme reduceert temperatuurschommelingen in de gehele koelcel tot ca. ±0,5 °C. LINEARCooling® houdt het voedsel langer knapperig en vers.

DoorCooling+ ®
Snellere en gelijkmatigere koeling in het gehele koelgebied. DoorCooling+ ® is de nieuwe en innovatieve koeltechnologie van LG. Door de extra luchtopening in het voorste en bovenste gedeelte wordt het hele koelgebied veel sneller en gelijkmatiger gekoeld.

FRESHConverter®
Voor frisse, langdurige versheid van je voedsel. Dit apparaat heeft een FRESHConverter-compartiment®, waarmee een optimale luchttoevoer (en dus de temperatuur) kan worden geregeld met een schuifschakelaar voor vis, vlees of groenten.

Zo stil als fluisteren in een bibliotheek
Het waargenomen volume van deze koel/vriescombinatie is net zo stil als fluisteren in een bibliotheek – ideaal voor plaatsing in open keukens.

Total No Frost System
Met deze koel/vriescombinatie hoeft het vriesvak niet langer moeizaam te worden ontdooid, omdat de vorming van vocht en ijs actief wordt voorkomen door een optimale luchtcirculatie in het interieur en de dampen die door voedsel worden geproduceerd, worden geabsorbeerd. Dit houdt voedsel langer vers en voedzaam.

Veel opbergruimte en ultiem comfort
De koelkast zorgt voor een eenvoudige groepering van je voedsel en moeiteloze keukenorganisatie. Daarnaast biedt deze koel/vriescombinatie met een inhoud van 384 liter (277 liter koeling, 107 liter bevriezing) veel binnenruimte en dus nog makkelijker toegang tot al het voedsel.

Smart Diagnosis™
Altijd een stapje voor. Problemen oplossen en onderhoudswaarschuwingen bijwerken, zodat je het gedoe van servicebeurten kunt vermijden.

Belangrijkste kenmerken Koelvriescombinatie LG GBP62PZNAC

 • Express Freeze
 • Intern LED-scherm
 • Multi-Air Flow
 • Fresh 0 Zone
 • LED verlichting bovenkant
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 277
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 67.5
Anti ijsvorming Multi Air Flow
Vershoudzone DoorCooling Fresh Zone 0 LINEARCooling
Digitaal display Interactief scherm
Energieklasse (nieuw label) A
Energieverbr. per jaar (kWh) 110
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 107
Totale inhoud (liter) 384
Kleur Plantina Zilver
Merk LG
Smartphone app Smart Diagnosis
Staat van het product Krasje/ deukje
Koelvriescombinatie LG GBP62PZNAC
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie LG GBP62PZNAC” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *