Aanbieding! C

Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B63S9

Transportschade

De vrijstaande Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B63S9 heeft energieklasse C. Zijn energieverbruik per jaar is 169 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. De totale inhoud is 387 liter, waarvan 273 liter koelen en 114 liter vriezen.

 799.00

Productinformatie

De vrijstaande koelvriescombinatie Samsung RL38A7B63S9 heeft energieklasse C. Zijn energieverbruik per jaar is 169 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. De totale inhoud is 387 liter, waarvan 273 liter koelen en 114 liter vriezen.

Aanpasbare binnenruimte
Upgrade jouw koelkast om bij jouw levensstijl te passen met een aanpasbaar interieur. Een multifunctioneel Rack & Shelf™ met een bredere en plattere vorm heeft ruimte voor dikke wijnflessen of etenswaren zoals pizza. En een in twee stappen inklapbare plank schuift in en uit en vouwt in tweeën om lange flessen en grote voorwerpen op te bergen.

SpaceMax™-technologie
De koelkast heeft een ruim interieur. Dankzij de SpaceMax-technologie zijn de wanden dunner waardoor het binnen volume groter wordt. Er is voldoende ruimte voor de boodschappen van de week en het is gemakkelijk om alles georganiseerd te houden, zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt.

Twin Cooling Plus™
Twin Cooling Plus™ zorgt via twee onafhankelijke koelsystemen voor de juiste temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast en vriezer. Hierdoor wordt de lucht in de koelkast niet te droog en blijven bepaalde etenswaren dubbel zo lang vers. Het koelsysteem voorkomt ook dat smaak en geur zich tussen de koelkast en vriezer verspreiden. Dankzij de hogere luchtvochtigheid blijft de versheid van groenten en fruit langer behouden.

Digitale Inverter-technologie
Geniet van minder geluid met de digitale invertercompressor. In tegenstelling tot conventionele compressoren die alleen starten en stoppen, past de digitale invertercompressor zijn snelheid automatisch aan in relatie tot zeven niveaus van koelvraag. Dit stroomlijnt het energieverbruik en zorgt voor stille, krachtige en duurzame prestaties.

Koel Select+
De Cool Select Plus-zone biedt je veel flexibiliteit. Met een druk op de knop kan de zone eenvoudig worden gewijzigd van vriezer naar koelkast in vier verschillende temperatuurniveaus 2°C, -1°C, -5°C of Freeze.

NoFrost
Blijft vorstvrij, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan het bevriezen van de vriezer. De No Frost-technologie handhaaft ook een constante, optimale temperatuur in de hele vriezer en stopt de ophoping van ijs op etenswaren, zodat het voedsel altijd vers smaakt.

Belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B63S9

 • LED-binnenverlichting
 • Plank materiaal: Gehard glas
 • Aantal groenteboxen 2 st
 • Power cool-functie
 • Power Freeze-functie
 • Omkeerbare deur
 • Deur alarm
 • Kleur: Zilver metaal
 • Koelcapaciteit (kg/24u) 8 kg/24 uur
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 273
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone Humidity Fresh+ Optimal Fresh+
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) C
Energieverbr. per jaar (kWh) 169
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 387
Kleur Zilver
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B63S9
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Samsung RL38A7B63S9” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *