Aanbieding! C

Koelvriescombinatie Siemens KG49NXXCF

Krasje/ deukje

De vrijstaande Koelvriescombinatie Siemens KG49NXXCF heeft energieklasse C. Zijn energieverbruik per jaar is 178 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. De totale inhoud is 440 liter, waarvan 311 liter koelen en 129 liter vriezen.

 949.00

Productinformatie

De vrijstaande Koelvriescombinatie Siemens KG49NXXCF heeft energieklasse C. Zijn energieverbruik per jaar is 178 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. De totale inhoud is 440 liter, waarvan 311 liter koelen en 129 liter vriezen.

Meer ruimte en meer frisheid
Genoeg ruimte voor al je groenten en fruit. En een apart compartiment voor vis en vlees met een eigen koude luchtsysteem. Zo blijft je hoogwaardige voeding langer vers. Meer ruimte en ideale bewaarcondities in één systeem.

Nooit meer ontdooien – noFrost.
Het vriesvak ontdooien zodat de diepvriesproducten in goede conditie blijven en jouw apparaat energiezuinig werkt? Dat heb je niet meer nodig. noFros-technologie verwijdert vocht en houdt de lucht droog, waardoor ijsvorming aan de zijkanten of op het voedsel wordt voorkomen. Dit bespaart je niet alleen moeite, maar ook energie, want een vorstvrij vriesvak is gewoon zuiniger.

Snelle koeling van voedsel – superCooling.
Met superCooling kun je de temperatuur van je koelkast voor een bepaalde tijd verlagen om vers voedsel snel te koelen. Dit voorkomt een ongewenste temperatuurstijging van het reeds gekoelde voedsel.

De optimale opslag voor flessen.
Flessen hebben een eigen plek in de koelkast nodig. Onze bottleRack is de perfecte oplossing: of het nu gaat om grote of kleine flessen of zelfs blikjes – je kan ze veilig, zonder hinderlijk “gerammel” en altijd binnen handbereik op de optimaal passende afzonderlijke planken bewaren.

Veel ruimte voor jouw aankopen – extra groot opslagvolume.
De grote vakken en het extra grote opbergvolume geven je genoeg ruimte voor je wekelijkse boodschappen. Hoe meer opbergruimte, hoe beter toegang tot je boodschappen. Open alle culinaire mogelijkheden met het extra grote opbergvolume.

Altijd betrouwbaar – het multiAlarm-systeem.
Het multiAlarm-systeem waarschuwt je visueel en akoestisch zodra de temperatuur stijgt, bijvoorbeeld omdat de deur openstaat.

Belangrijkste kenmerken van Koelvriescombinatie Siemens KG49NXXCF

 • kleur: Zwart staal
 • deuropening: veranderlijk aan de rechterkant
 • Nooit meer ontdooien met noFrost
 • hyperFresh
 • Eco-modus
 • touchControl
 • Aantal planken in het koelgedeelte 5
 • Aantal verstelbare planken-koelgedeelte (stuks) 3
 • Aantal vrieslades (stuks) 3
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 311
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 70
Diepte (cm) 66.7
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone HyperFresh
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) C
Energieverbr. per jaar (kWh) 178
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 129
Totale inhoud (liter) 440
Kleur zwart staal
Merk Siemens
Staat van het product Krasje/ deukje
Koelvriescombinatie Siemens KG49NXXCF
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelvriescombinatie Siemens KG49NXXCF” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *