Aanbieding! D

Samsung koelvriescombinatie RL38A6B3DB1

Transportschade

De Samsung koelvriescombinatie RL38A6B3DB1 heeft energielabel D met een jaarlijks verbruik van 211 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 390 liter, waarvan 276 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

 599.00

Productinformatie

De Samsung koelvriescombinatie RL38A6B3DB1 heeft energielabel D met een jaarlijks verbruik van 211 kWh. De totale inhoud van het apparaat is 390 liter, waarvan 276 liter in het koelgedeelte  en 114 liter vriesgedeelte. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

Aanpasbare modules en combinaties
Het modulaire ontwerp kan worden aangepast aan jouw ruimtebehoeften. Je kunt je koel-vriescombinatie alleen gebruiken of combineren met andere 1-deurs of 2-deurs modellen als je meer koelruimte nodig hebt.

SpaceMax™-technologie
Space Max™ biedt tot 30% meer bruikbare inhoud dan vergelijkbare Samsung-modellen met dezelfde externe afmetingen. Dit ruimtevoordeel wordt bereikt door bijzonder dunne apparaat wanden met een sterk isolerende werking.

Rondom koeling
Consistente koeling op elk niveau wordt ondersteund door All-Around Cooling. Een ingenieus ventilatiesysteem dat de temperatuur in de hele koelkast gelijkmatig regelt.

No Frost+
No Frost+ leidt het ontstane vocht naar buiten en voorkomt zo ijsvorming in het vries- en koelgedeelte. Zo bespaar je twee keer zoveel energie: geen ijslagen in het vriesgedeelte.

Optimal Fresh+
Optimal Fresh+ geeft je meer opslagflexibiliteit. Gebruik de lade als grote opbergdoos met dezelfde temperatuur of als twee aangrenzende zones met verschillende temperaturen. Links bewaar je vlees of vis op een koelere temperatuur en rechts blijven groente en fruit vers.

Humidity Fresh+
Behoud de natuurlijke structuur, smaak en geur van je eten. De luchtvochtigheid in de Humidity Fresh+ lade pas je eenvoudig aan met een draaiknop. Zo creëer je een ideale omgeving voor je groente en fruit zodat alles knapperig, vers en sappig blijft.

Digitale invertercompressor
Sensoren verspreid over de koelkast meten de temperatuurschommelingen die worden veroorzaakt door het openen van de deuren. Op basis van deze informatie kiest de digitale invertercompressor een van zijn zeven vermogensniveaus.

Bijzonder grote opbergvakken
Plaats grote flessen in de koelkast zonder kostbare ruimte te verspillen. Het opberg vak in de deur is bijzonder diep, zodat je ook grote flessen en pakjes kwijt kunt.

Belangrijkste kenmerken van Samsung koelvriescombinatie RL38A6B3DB1

 • Kleur voor-/zijwanden: Premium zwart staal
 • Aparte temperatuurregeling voor koelkast en vriezer
 • Digitale invertertechnologie
 • Luchtvochtigheid Fresh+/Optimal Fresh+
 • Power Freeze/Power Cool
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Inhoud koelruimte (liter) 276
Hoogte (cm) 203
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.8
Anti ijsvorming NoFrostPlus
Vershoudzone Allround koeling Humidity Fresh+ Optimal Fresh+
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Energieverbr. per jaar (kWh) 211
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud vriesruimte (liter) 114
Totale inhoud (liter) 390
Kleur Premium zwart staal
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Samsung koelvriescombinatie RL38A6B3DB1
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Samsung koelvriescombinatie RL38A6B3DB1” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *