Aanbieding!

Inductie kookplaat Gorenje IT640SCOT

Transportschade

Inductie kookplaat Gorenje IT640SCOT is voorzien van vier kookzones, is gebruiksvriendelijk en heeft diverse praktische opties.

 225.00

Productinformatie

Inductie kookplaat Gorenje IT640SCOT is voorzien van vier kookzones, is gebruiksvriendelijk en heeft diverse praktische opties.

KRACHTBOOST
Sneller koken. Sommige inductiekookplaten van Gorenje hebben de krachtige powerboost-functie. Het verhoogt de prestaties van de kookplaat, zodat de bereidingstijd aanzienlijk wordt verkort. Het duurt slechts 5 minuten om 2 liter water van 15˚C naar 90˚C te verwarmen – een tijdsbesparing van bijna 50% in vergelijking met gewone glaskeramische kookplaten.

INDUCTIE
Slim en efficiënt. Geniet van volledige flexibiliteit en bespaar tegelijkertijd op energiekosten. Dankzij de innovatieve inductietechnologie wordt de warmte direct op de bodem van de pot gegenereerd – en alleen als de pot op het veld staat. De warmte is snel te regelen, vergelijkbaar met gaskookplaten.

Als bij toverslag – aanraakbediening
Moderne sensortechnologie maakt een duidelijke en eenvoudige bediening via aanraakbediening mogelijk. De gebruikersinterface is perfect glad en gemakkelijk schoon te maken.

Soepel en elegant
Een ander pluspunt is zeker de verzonken installatie, waardoor je een elegante overgang tussen kookplaat en werkblad krijgt. Het is makkelijker schoon te maken en geeft je keuken een moderne, stijlvolle uitstraling.

Altijd op tijd
De countdown timer kan worden ingesteld tot 99 minuten. Als de optimale kooktijd voor een bepaald gerecht uit ervaring bekend is, kan de timer worden ingesteld en schakelt de kookplaat automatisch uit als deze klaar is. Een pieptoon geeft aan dat het eten klaar is.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw kookplaat Gorenje IT640SCOT

 • Aansluitwaarde: 7,2 kW
 • Breed 600 mm
 • Hoogte 56 mm
 • diepte 520mm
 • kleur zwart
 • kookplaat type: inductie
 • soort controle: TouchControl-sensorbediening
 • timerfunctie: Ja
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Aansluitwaarde (W) 7400
Aantal kookzones 4
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 52
Hoogte (cm) 5.6
Aan/uit-indicator Ja
Bedieningsmogelijkheden TouchControl
Garantie 1 jaar garantie- geen fabrieksgarantie
Merk Gorenje
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 49.5
Nis Hoogte (cm) 5.4
Panherkenning Nee
Type kookplaat Inductie
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inductie kookplaat Gorenje IT640SCOT” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *