Aanbieding!

Kookplaat Samsung NZ64B4015HK

Krasje/ deukje

De Kookplaat Samsung NZ64B4015HK is voorzien van vier kookzones, is gebruiksvriendelijk en heeft diverse praktische opties zoals Flexzone en Wifi-connectiviteit.

Original price was:  499.00.Current price is:  349.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De Kookplaat Samsung NZ64B4015HK is voorzien van vier kookzones, is gebruiksvriendelijk en heeft diverse praktische opties zoals Flexzone en Wifi-connectiviteit.

Automatische connectiviteit
Geniet van het ultieme gemak wanneer je afzuigkap automatisch aangaat op het moment dat je begint te koken, voor een prettige en gezonde kookomgeving. Auto Connectivity verbindt de kookplaat en de afzuigkap draadloos met elkaar voor gecombineerde bediening, zodat je ze direct samen aan en uit zet.

Wi-Fi-bediening
Geniet van meer gemoedsrust met Wi-Fi-connectiviteit. Je kunt de kookplaat altijd en overal op afstand bewaken. Controleer of de branders niet aanstaan ​​als je niet thuis bent en ontvang realtime meldingen wanneer je de braadpan laat sudderen.

Veiligheidsuitschakeling
De Safety Shutoff-functie geeft je volledige gemoedsrust. Het schakelt automatisch alle kookzones uit als er lang op gekookt is. Of als er na het verstrijken van een bepaalde periode geen verandering in de werking komt.

Kinderslot
Houd je kinderen veilig, gewoon door je vingertop te gebruiken. Het kinderslot voorkomt dat kinderen het kookoppervlak activeren. Het bedieningspaneel kan met een simpele druk op de knop volledig worden vergrendeld.

Sliding Control-paneel
Geniet van een veel gemakkelijkere manier om te koken met de juiste hitte. Het Sliding Control-paneel maakt een snelle en nauwkeurige regeling van jouw kooktemperaturen mogelijk. Schuif eenvoudig je vinger over het LED-display om het warmteniveau met één simpele beweging aan te passen. De extra breedte betekent ook dat je precies kunt zijn met de instellingen.

Restwarmte-indicator
Bespaar energie en geld door gebruik te maken van de warmte die nog in je kookplaat zit. Met een 2-traps restwarmte-indicator kan je efficiënt gebruik maken van eventuele restwarmte. Het toont duidelijk een ‘h’ als een kookzone heter is dan 45°C of een ‘H’ als het boven de 60°C komt, maar gaat uit als het koel en veilig is om aan te raken.

Belangrijkste kenmerken van Kookplaat Samsung NZ64B4015HK

 • Flexzone
 • WiFi-connectiviteit
 • Bluetooth-functie
 • Booster-functie
 • Touch slider sensortoetsen
 • Warmhoudfunctie
 • (B x H x D) 590X44X520mm
 • Quick Start-optie levert direct hoge hitte
 • Restwarmte-indicator
 • Veiligheidsuitschakeling
 • Hoge temperatuur. Begrenzing
 • Detectie van kleine gebruiksvoorwerpen
 • Automatische pan detectie
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Aansluitwaarde (W) 7400
Aantal kookzones 4
Breedte (cm) 59
Diepte (cm) 52
Hoogte (cm) 4.4
Aan/uit-indicator Ja
Bedieningsmogelijkheden DirectControl
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Merk Samsung
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 48
Nis Hoogte (cm) 4.4
Panherkenning Ja
Type kookplaat Inductie
Staat van het product Krasje/ deukje
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Kookplaat Samsung NZ64B4015HK” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *