Aanbieding! E

Inbouw vaatwasser BEKO BDUO55420X

Transportschade

De Inbouw vaatwasser BEKO BDUO55420X biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en een energieverbruik van 95 kWh per 100 wasbeurten.

 299.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser BEKO BDUO55420X biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en een energieverbruik van 95 kWh per 100 wasbeurten.

Snel+, tot 70% tijdwinst
Soms heb je geen tijd om te wachten tot een volledige wascyclus is afgelopen. Met de Fast+ functie wordt de programmaduur tot wel 70% verkort, zodat je gerechten weer op tijd klaar zijn voor gebruik voor de volgende maaltijd.

Verschuifbare bestekmand
Meer ruimte voor potten en pannen in de onderkorf. De bestekmand is een slimme uitvinding, maar die zit vaak in de weg als je een grote pan in de onderkorf probeert te plaatsen. De verschuifbare bestekmand lost dit probleem op omdat hij vrij naar links en rechts kan bewegen, waardoor er ruimte ontstaat voor die grotere voorwerpen.

Wasmiddelvak met schuifsluiting
Makkelijk te openen sluiting. Het wasmiddelbakje met schuifsluiting is zo makkelijk te openen en te sluiten dat vullen kinderspel wordt.

Makkelijk opklapbare bordenhouder
Extra ruimte voor potten en pannen. Als je kookt, gebruik je elke keer verschillende formaten potten en pannen en daarvoor heb je de juiste vaatwasser nodig. Met de eenvoudig inklapbare bordenhouder creëer je eenvoudig ruimte voor grote potten en pannen. Gelukkig zijn de dagen van het met de hand wassen van de grotere items voorbij!

SteamGloss®
De tafel is gedekt, maar je bril heeft watervlekken? De SteamGloss®-functie verlengt de droogtijd met maximaal 10 minuten, waardoor de grootte van de waterdruppels wordt verkleind. Het resultaat zijn glazen die 23% glanzender zijn en serviesgoed dat tot 30% helderder is.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser BEKO BDUO55420X

 • Couverts 14
 • Waterverbruik in liters [per werkingscyclus] 9.5L
 • Energie-efficiëntieklasse E
 • Geluidsniveau (in dB(A) re 1 pW) 46dBA
 • Geluidsniveau klasse C
 • Hoogte 81,8 cm
 • Breed 59,8 cm
 • diepte 57 cm
 • functie 1 Hygiëne intens
 • functie 2 SteamGloss®
 • functie 3 Snel+™
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 46
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Besteklade Nee
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 95
Merk Beko
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser BEKO BDUO55420X
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser BEKO BDUO55420X” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *