Aanbieding! D

Inbouw vaatwasser Bosch SBD6ECX57E

Transportschade

De inbouw vaatwasser Bosch SBD6ECX57E biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 42 dB en een energieverbruik van 85 kWh per 100 wasbeurten.

 750.00

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Bosch SBD6ECX57E biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 42 dB en een energieverbruik van 85 kWh per 100 wasbeurten.

De deur opent automatisch aan het einde van het programma, voor een perfect droogresultaat.
Vaat opbergen die niet helemaal droog of te warm is, is vervelend. Met EfficientDry, opent de deur van je vaatwasser automatisch aan het einde van het programma. Deze vindingrijke oplossing verbetert het drogen, vermijdt condensatie en koelt de vaat rustig af, zodat deze klaar is om op te bergen zonder nog manueel gedroogd te moeten worden. Bovendien bespaar je in energie.

Kwaliteit en flexibiliteit in elk detail.
Het goed laden van al je servies kan soms moeilijk zijn. De Max Flex korven makken het zo gemakkelijk mogelijk, met een stabielere onderste korf en neerklapbare noppen om eenvoudig grote artikelen te plaatsen. Bovendien voorkomen de nieuw ontworpen houders voor glazen, anti-slip stroken en tassen-houders dat je vaat begint te glijden. De Max Flex korven zorgen voor het flexibel, veilig en gemakkelijk laden en uitladen van je servies.

Plaats voor bestek en klein kookgerei in de Vario-besteklade
De uittrekbare Vario-besteklade voegt een derde laadniveau toe en maakt ActiveWater-vaatwassers nog comfortabeler in gebruik. Het is de ideale plaats voor bestek en klein kookgerei zoals opscheplepels en gardes. Zo biedt hij meer flexibiliteit bij het inladen en ontstaat er meer ruimte in de vaatwasser. De bestekkorf in de onderkorf kan worden vervangen door de Vario-besteklade, die ruimte biedt voor maximaal 14 bestekken bij vaatwassers van 60 cm en 10 bestekken bij vaatwassers van 45 cm.

Een vaatwasser die je nauwelijks hoort.
Niemand wordt graag afgeleid door lawaai. Als rust en stilte belangrijk voor je zijn, is de Silence Plus 42 dB vaatwasser het antwoord. Hij is opmerkelijk stil waardoor je keuken een oase van rust wordt.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Bosch SBD6ECX57E

 • Energieklasse D
 • Geluidsniveau 42 dB(A) re 1 pW
 • Geluidsniveau klasse B
 • Het waterverbruik van de ecoprogramma’s in liters per cyclus 9,5 l
 • Programmaduur 4:35 h
 • Energieverbruik voor 100 cycli ecoprogramma’s 85 kWh
 • Maximale aantal couverts 14
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 42
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Ja
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Time light
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 85
Merk Bosch
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 86.5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Bosch SBD6ECX57E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Bosch SBD6ECX57E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *