Aanbieding! D

Inbouw vaatwasser Bosch SHV4HAX48E

Krasje/ deukje

De Inbouw vaatwasser Bosch SHV4HAX48E biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 44 dB en beschikt over een handig InfoLight die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte Lees Meer

De Inbouw vaatwasser Bosch SHV4HAX48E biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 44 dB en beschikt over een handig InfoLight die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

 499.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser Bosch SHV4HAX48E biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 44 dB en beschikt over een handig InfoLight die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

Eén resultaat: perfectie.
Plastic items in vaatwassers blijven vaak nat nadat het reinigen is afgerond. Daarom bieden Bosch vaatwassers het ExtraDry programma. Dit verhoogt de temperatuur van de laatste spoeling en verlengt de droogtijd. Op deze manier worden zelfs kunststof producten zoals babyflessen of picknick-servies perfect schoon en droog.

Een vaatwasser die je nauwelijks hoort.
Niemand wordt graag afgeleid door lawaai. Als rust en stilte belangrijk voor je zijn, is de Silence Plus 44 dB vaatwasser het antwoord. Hij is opmerkelijk stil waardoor je keuken een oase van rust wordt.

InfoLight – één rode stip boordevol informatie.
Een rode ledspot op de vloer laat je zien of jouw volledig geïntegreerde vaatwasser nog bezig of al klaar is.

Nooit meer lekkage in de vaatwasser.
Lekbescherming is essentieel voor vaatwassers. Ons Aqua Stop -systeem levert onfeilbare lekbescherming. Wanneer de sensor een lek detecteert, wordt de vaatwasser automatisch stopgezet en het water verwijderd via een dubbelwandige slang. Met AquaStop ben je beschermd tegen waterschade gedurende de volledige levensduur van je apparaat.

ActiveWater-technologie
Minder water, minder energie, meer resultaat.Deze innovatieve spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.

EcoSilence DriveTM
Krachtig, duurzaam, stil en efficiënt. Voor een nog efficiëntere reiniging hebben we de zuinige EcoSilence DriveTM ontwikkeld. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties.

Doseerassistent
De Doseerassistent garandeert een optimaal resultaat door het vaatwastablet effectief te laten oplossen. De Doseerassistent staat garant voor optimale reinigingsresultaten en een stiller vaatwasproces. Het vaatwasmiddel valt uit het zeepbakje in een speciaal bakje aan de bovenkorf, waar het compleet oplost.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Bosch SHV4HAX48E

 • Type constructie Inbouw
 • Type installatie Volledig integreerbaar
 • Kleur bedieningspaneel Zwart
 • Verstelbare sokkel Horizontaal en verticaal
 • Maximale aantal couverts 13
 • Extra functionele opties
 • AquaStop, Beschermt tegen waterschade
 • Droogtechniek Warmtewisselaar
 • Meegeleverde toebehoren 2 Dampbeschermingsplaat
 • Afmetingen van het toestel 865 x 598 x 550 mm
 • Minimale nisbreedte 600 mm
 • Nisdiepte 550 mm
 • InfoLight – Statusweergave kleur Rood
 • Weergave programmaverloop, Akoestisch signaal
 • Resttijdaanduiding, Watertoevoer
 • aquasensor
 • Detergent detection
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Besteklade Nee
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 84
Merk Bosch
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 92.5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw vaatwasser Bosch SHV4HAX48E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Bosch SHV4HAX48E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *