Aanbieding!

Inbouw vaatwasser Bosch SMI2HVS20E

Transportschade

De inbouw vaatwasser Bosch SMI2HVS20E is half geïntegreerd en biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft een maximaal volume van 46 Db.

 350.00

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Bosch SMI2HVS20E is half geïntegreerd en biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft een maximaal volume van 46 Db en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt. Eenvoudig in bediening en efficiënt.

Afzonderlijk drogen
Activeer voor extra grondige droogresultaten de extra optie “Extra drogen”. Met één druk op de knop wordt de temperatuur tijdens de spoelcyclus verhoogd en wordt de droogfase verlengd. Zo haal je je vaat perfect droog uit de vaatwasser, ook bij verschillende beladingen.

Vario lade
De Vario-lade met extra uitsparingen biedt ruimte voor groter bestek of kleiner serviesgoed, zoals espressokopjes. Dit geeft je flexibiliteit bij het inladen van je vaatwasser en geeft je meer ruimte in de waskast.

3-voudige rackmatic
Dankzij het 3-weg rackmatic systeem is de bovenkorf met één handgreep in totaal 5 cm in hoogte verstelbaar. En zelfs volledig geladen. Of het nu gaat om pizzaborden of glazen met een lange voet – er wordt flexibel boven of onder meer ruimte gecreëerd voor hoge voorwerpen die moeten worden gewassen.

VoiceControl
Dankzij de samenwerking met Amazon Alexa kan je vaatwasser ook met je stem worden bediend. Kijk of de bijbehorende “Home Connect” -functie in de Alexa-app voor jouw land en taal beschikbaar is. Activeer de bijbehorende functie om de verbinding tussen Amazon Alexa en jouw huishoudapparaat tot stand te brengen.

Gemakkelijke start
Het bepalen van het juiste wasprogramma is soms niet zo eenvoudig. En leidt vaak tot onbevredigende resultaten. De Easy Start-functie van de Home Connect-app maakt een einde aan het giswerk en beveelt voor elke belasting het optimale programma aan – rechtstreeks op jouw mobiele apparaat. Voer eenvoudig de mate van vervuiling en het soort en de hoeveelheid serviesgoed of bestek in je Home Connect app in. Selecteer vervolgens het juiste programmavoorstel – en je bent klaar. Voor gewoon perfect schoon serviesgoed, bij elke wasbeurt.

Belangrijkste kenmerken van inbouw vaatwasser Bosch SMI2HVS20E

 • Geluidsniveau: 46 dB (A)
 • AquaStop: een Bosch-garantie bij waterschade – voor de levensduur van het apparaat
 • Extra drogen: selecteerbare optie voor extra grondig drogen voor ladingen die moeilijk te drogen zijn.
 • Home Connect: Connected huishoudelijke apparaten van Bosch voor een eenvoudiger leven van alledag.
 • Glasbescherming: voor de behoedzame behandeling van glazen en delicaat serviesgoed.
 • Aantal programma’s 5
 • Type bestekhouder: Besteklade
 • Waterbeschermingssysteem Aqua stop
 • Starttijdvertraging
 • Resterende looptijd
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 46
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Nee
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 94
Merk Bosch
Nis Breedte (cm) 59.8
Nis Diepte (cm) 57.3
Overloopbeveiliging Ja
Plaatsing vaatwasser Half geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Bosch SMI2HVS20E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Bosch SMI2HVS20E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *