Aanbieding! C

Inbouw vaatwasser Bosch SMU4EVS10E

Krasje/ deukje

De Inbouw vaatwasser Bosch SMU4EVS10E biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse C. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en een energieverbruik van 74 kWh per 100 wasbeurten.

 399.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser Bosch SMU4EVS10E biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse C. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en een energieverbruik van 74 kWh per 100 wasbeurten.

Efficiënt droog
Met Efficient Dry is dat verleden tijd. De deur van je vaatwasser gaat automatisch open nadat het programma is afgelopen. Dit verbetert het droogproces, voorkomt condensvorming en koelt je vaat behoedzaam af. Je kunt hem dus meteen in de kast leggen zonder hem met de hand af te drogen. Dat is niet alleen handig, maar bespaart ook energie.

Vario lade
De Vario lade biedt met extra uitsparingen ruimte voor groter bestek of kleiner serviesgoed, zoals espressokopjes. Dit geeft je flexibiliteit bij het vullen van je vaatwasser en geeft je meer ruimte in de spoelruimte.

Driedubbele rackmatic
De hoogte van de bovenkorf kan dankzij de 3-voudige Rackmatik in totaal 5 cm in drie stappen worden versteld. En zelfs volgeladen. Of het nu gaat om pizzaborden of glazen met een lange steel – er wordt flexibel boven of onder meer ruimte gecreëerd voor het afwassen van hoge voorwerpen.

Stilte op verzoek
Soms heb je het thuis extra stil nodig om je te concentreren op je dagelijkse taken. De functie Silence on demand kan worden geactiveerd via de Home Connect app en zet jouw vaatwasser indien nodig stil. Met een actieve pauze reduceert hij tot wel 30 minuten lang het geluid tot een minimum terwijl de vaatwasser blijft draaien. Met de silence on demand-functie kan je zich concentreren op de essentie.

Spraakbesturing
Dankzij de samenwerking met Amazon Alexa kan je vaatwasser ook met je stem worden aangestuurd. Kijk of de bijbehorende “Home Connect”-functie beschikbaar is in de Alexa-app voor jouw land en taal. Activeer de bijbehorende functie om de verbinding tussen Amazon Alexa en jouw huishoudapparaat tot stand te brengen.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Bosch SMU4EVS10E

 • soort installatie: onderbouw unit
 • Aqua stop
 • doseerassistent
 • Halve lading
 • Aantal couverts  13
 • Type bestekhouder bestek lade
 • Starttijdvertraging
 • resterende tijd
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 46
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma EfficientDry
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) C
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 74
Merk Bosch
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw vaatwasser Bosch SMU4EVS10E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Bosch SMU4EVS10E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *