Aanbieding! C

Inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX07E

Transportschade

De inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX07E biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 42 dB en een energieverbruik van 75 kWh per 100 wasbeurten.

 599.00

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX07E biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 42 dB en een energieverbruik van 75 kWh per 100 wasbeurten.

PerfectDry
Dat weet je: niet alles is altijd perfect droog als je de vaatwasser leegt. Onze PerfectDry-vaatwassers vertrouwen op zeoliet voor perfecte droogresultaten. Het natuurlijke mineraal zet het vocht uit de reinigingsfase tijdens de droogfase om in warme, droge lucht en levert gerechten af ​​die rechtstreeks naar de kast gaan. Zonder nadrogen. En met een lager energieverbruik*. *Bosch PerfectDry vaatwasser met zeoliettechnologie en energie-efficiëntieklasse B vergeleken met een vergelijkbare Bosch vaatwasser zonder zeoliet en met energie-efficiëntieklasse D

Max Flex manden
Het correct vullen van je vaatwasser kan een uitdaging zijn. Niet zo met de Max Flex manden. Met een stabiele onderkorf en inklapbare rijen spikes, waarmee ook grote stukken servies kunnen worden neergezet, vergemakkelijken ze het dagelijks leven. Daarnaast zorgen nieuw ontworpen glashouders en siliconen antislipstrips in het bovenrek ervoor dat je bril veilig opgeborgen wordt. Voor nog meer laadmogelijkheden is er een besteklade of de derde mand. De Max Flex-korven garanderen volledige flexibiliteit en een stabiele belading van je vaatwasser.

Vario lade
Met extra uitsparingen biedt de Vario lade ruimte voor groter bestek of kleiner servies, zoals espressokopjes. Hierdoor heb je flexibiliteit bij het inruimen van je vaatwasser en heb je meer ruimte in de spoelkast.

Drievoudige rackmatic
Dankzij de 3-voudige Rackmatik kan de bovenkorf in totaal 5 cm in drie standen worden versteld. En zelfs volledig geladen. Of het nu gaat om pizzaborden of glazen met een lange steel – er ontstaat flexibel meer ruimte aan de boven- of onderkant voor het wassen van hoge voorwerpen.

Silence Plus 42dB
Harde geluiden in de keuken kunnen erg vervelend zijn. Als een stille omgeving belangrijk voor je is, dan is de Silence Plus 42 dB precies de juiste vaatwasser. Het is uitzonderlijk stil, zodat je keuken een plaats van rust en ontspanning blijft.Het Silence Plus-programma is de bijzonder stille manier om je vaat te wassen. Als je deze activeert, werkt de vaatwasser op een volume van 42dB.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX07E

 • Energieklasse C
 • Geluidsniveau 42 dB(A) re 1 pW
 • Het waterverbruik van de ecoprogramma’s in liters per cyclus 9,5 l
 • Programmaduur 3:55 h
 • Energieverbruik voor 100 cycli ecoprogramma’s 75 kWh
 • Maximale aantal plaatsinstellingen 14
 • Hoogte 815 mm
 • Breed 598 mm
 • diepte 550 mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 42
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma PerfectDry
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) C
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 75
Merk Bosch
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 87.5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX07E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Bosch SMV6ZCX07E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *