Aanbieding! E

Inbouw Vaatwasser Hanseatic HGU6082E127735BI

Transportschade

De Inbouw Vaatwasser Hanseatic HGU6082E127735BI biedt ruimte aan 12 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 92 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 49 dB.

 249.00

Productinformatie

De Inbouw Vaatwasser Hanseatic HGU6082E127735BI biedt ruimte aan 12 couverts en heeft energieklasse E met een energieverbruik van 92 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 49 dB.

Onderbouw vaatwasser
Dit apparaat is een krachtige onderbouwvaatwasser die je keukenruimte zal verrijken, zowel qua esthetiek als qua prestaties. Bij het kiezen van een nieuwe vaatwasser moeten kwaliteit en functionaliteit je topprioriteit zijn en dit model voldoet aan beide.

Programma’s en energiefuncties
Er is keuze uit 6 wasprogramma’s, zo kan de gebruiker kiezen tussen glazenprogramma, halve belading, intensief programma, kort programma, normaal en standaard. Een gemiddeld waterverbruik van 11 liter per wasbeurt laat zien dat deze vaatwasser zuinig omgaat met water. De efficiëntieklasse wordt hier gegeven als E.

Technische gegevens en kenmerken van de onderbouwvaatwasser
Met dit apparaat haal je een apparaat in huis dat 59,8 cm breed, 81,5 cm hoog en 57 cm diep is. De vaatwasser werkt op een volume van 49 dB(A). Met een breed scala aan functies, zoals roestvrijstalen binnenbekleding, kinderslot, halve lading en uitgestelde start, zet deze vaatwasser nieuwe normen op het gebied van flexibiliteit en efficiëntie bij het wassen. Hij is voorzien van een bestekmand om je bestek veilig en netjes op te bergen en schoon te maken. Doordat er geen glansspoelmiddelindicator op deze vaatwasser zit, kun je de voortgang van je wasprocessen volgen.

Algemeen
Met zijn roestvrijstalen buitenkant en roestvrijstalen paneel past deze vaatwasser naadloos en smaakvol in elk keukenontwerp. Dit model heeft een capaciteit van 12 couverts, waardoor je de vaat moeiteloos schoonmaakt.

Belangrijkste kenmerken Inbouw Vaatwasser Hanseatic HGU6082E127735BI

 • Bestekmand
 • Startuitstel
 • In hoogte verstelbare bovenkorf
 • Onderkorf met opvouwbare servieshouder
 • Ecoprogramma
 • Glazenprogramma
 • Intensief programma
 • Kort programma
 • Halve belading
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 49
Aantal couverts 12
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Digitaal display Druktoetsen
Energieklasse (nieuw label) E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 92
Merk Hanseatic
Nis Breedte (cm) 45
Nis Diepte (cm) 57
Nis Hoogte (cm) 82
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Staat van het product Transportschade
Inbouw Vaatwasser Hanseatic HGU6082E127735BI
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw Vaatwasser Hanseatic HGU6082E127735BI” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *