Aanbieding! E

Inbouw vaatwasser Miele G 5000 i Active

Krasje/ deukje

De inbouw vaatwasser Miele G 5000 i Active biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 45 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat Lees Meer

De inbouw vaatwasser Miele G 5000 i Active biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 45 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

Original price was:  799.00.Current price is:  560.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Miele G 5000 i Active biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 45 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

Innovatief waterdistributiesysteem: waterbesparend
In het ECO-programma is het waterverbruik tot 8,9 liter gereduceerd. Daardoor is ook minder energie nodig voor het opwarmen en je profiteert van een energiezuinige vaatwasser. De waterbesparing wordt mogelijk gemaakt door een intelligent gevormd watertoevoersysteem en een nieuw, zeer zuinig filtersysteem. Extra isolatie reduceert warmteverlies en daarmee de energie die nodig is om het water op te warmen.

Een deurconcept, dat van alle markten thuis is
Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de Miele-deur. Bovendien blijft de deur in elke gewenste stand staan.

Beste resultaten voor glazen en kunststof vaatwerk
Door een verlengde droogfase en de verhoging van de temperatuur voor het glansspoelmiddel wordt alles perfect gedroogd, zelfs glazen en kunststof onderdelen.

Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen2
Zorgeloos reinigen van de vaat: dankzij de programma’s Hygiëne en Intensief in combinatie met de PowerDisk of UltraTabs wordt meer dan 99,9% van de virussen (bijv. corona-, influenza- en norovirussen) betrouwbaar verwijderd. Dat is bevestigd door een test van het Instituut voor Hygiëne en Virologie. 1 Ook de hogeschool Rhein-Waal bevestigt de buitengewone hygiënische reinigingscapaciteit van Miele vaatwassers1. In de hygiënetest worden er met AutoDos en PowerDisk in de programma’s ECO 50 °C en QuickPowerWash 65 °C meer dan 99,99% van de bacteriën (Enterococcus faecium) verwijderd. En het hygiëneprogramma vermindert in de test zelfs zonder vloeibaar reinigingsmiddel de bacteriële verontreiniging (Enterococcus faecium of Micrococcus luteus) met minstens een factor 10.000.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Miele G 5000 i Active

 • Energie-efficiëntieklasse (A–G) E
 • Waterverbruik in Automatic-programma vanaf(l) 6,0
 • Waterverbruik van het ECO-programma per spoelgang in l (cyclus) 8,9
 • Energieverbruik van het ECO-programma per 100 spoelgangen in kWh (cycli) 93
 • De gemiddelde tijdsduur van het ecoprogramma in minuten 237
 • Aantal couverts 13
 • Geluidsemissieklasse C
 • Geluidsemissies in dB(A) 45
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 45
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Nee
Besteklade Nee
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Nee
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 93
Merk Miele
Nis Breedte (cm) 59.8
Nis Diepte (cm) 60
Nis Hoogte (cm) 84.5
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw vaatwasser Miele G 5000 i Active
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Miele G 5000 i Active” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *