Aanbieding! D

Inbouw vaatwasser Neff S155HAX29E

Transportschade

Inbouw vaatwasser Neff S155HAX29E heeft energielabel D en een verbruik van 84 kWh per 100 wasbeurten. De vaatwasser heeft ruimte voor 13 couverts en gebruikt 9,5 liter water per wasbeurt.

 550.00

Productinformatie

Inbouw vaatwasser Neff S155HAX29E heeft energielabel D en een verbruik van 84 kWh per 100 wasbeurten. De vaatwasser heeft ruimte voor 13 couverts en gebruikt 9,5 liter water per wasbeurt.

TimeLight
Duidelijkheid is vaak alleen maar fijn. Daarom laat TimeLight je door middel van een lichtprojectie zien hoe ver het apparaat in een programma is gevorderd. TimeLight is verkrijgbaar voor alle volledig geïntegreerde vaatwassers en wasmachines.

Chef 70°
Wil die aangekoekte korst maar niet uit je ovenschotel? Schakel dan Chef 70° in. Dit exclusieve NEFF vaatwasprogramma wast op 70 °C en maakt alles schoon. Of het nu om aangekoekt vet of andere lastige etenresten gaat. Optimaal gemak en een schoon resultaat.

Home Connect
Home Connect verbind je vaatwasser met je slimme thuisnetwerk. Dankzij deze interoperabiliteit kun je genieten van nieuwe flexibiliteit met service op afstand, het starten van je vaatwasser op afstand of profiteer van extra functionaliteiten zoals Extra Speed. Met andere woorden: je vaatwasser is hartstochtelijk verbonden met je digitale gemak, zowel binnen als buiten de keuken.

AquaStop
Zet zorgeloos je vaatwasser aan met ons AquaStop systeem. AquaStop voorkomt lekkage door de veiligheidsklep bij je kraan meteen te sluiten als er iets lekt. De snelle, gepaste reactie die je mag verwachten van NEFF apparatuur. Zorg er wel voor dat de AquaStop en vaatwasser vakkundig worden geïnstalleerd: dan voorkom je waterschade én geldt je apparaatgarantie.

Favoriet
Soms weten we exact wat we willen en willen we dit zo snel mogelijk. Kies een van onze slimme reinigingsprogramma’s, eventueel gecombineerd met een favoriete functie zoals Easy Clean of Extra Droog, en sla deze op onder de Favoriet-knop. Dit kan via de Home Connect app of direct op het intuïtieve bedieningspaneel. Een simpele druk op de knop is voldoende om je favoriete instellingen direct te starten.

Extra Speed
Het is allesbehalve een paradox: vertragen door te versnellen. Afhankelijk van het geselecteerde programma kun je de looptijd van je vaatwasserprogramma tot 66% verkorten. Haal meer uit je quality time en geniet van optimale reinigings- en droogresultaten, terwijl Extra Speed tot drie keer sneller zorgt voor een schone en droge vaat.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Neff S155HAX29E

 • Energie-efficiëntieklasse: D
 • Energie/Water:  84 kWh / 9.5 liters
 • Capaciteit: 13 standaard couverts
 • Programmaduur: 4:55 (u:min)
 • Geluidsniveau: 44 dB(A) re 1 pW
 • Geluidsefficiëntieklasse:  B
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Nee
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 84
Merk Neff
Nis Breedte (cm) 59.8
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Neff S155HAX29E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Neff S155HAX29E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *