Aanbieding! E

Inbouw vaatwasser Neff S355HVX15E

Krasje/ deukje

De inbouw vaatwasser Neff S355HVX15E verbruikt 94 kWh per 100 wasbeurten, hiermee heeft hij energielabel E. Het apparaat heeft ruimte voor 13 couverts en creëert tijdens het wassen van de vaat een maximaal volume van 46 dB.

Original price was:  699.00.Current price is:  499.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Neff S355HVX15E verbruikt 94 kWh per 100 wasbeurten, hiermee heeft hij energielabel E. Het apparaat heeft ruimte voor 13 couverts en creëert tijdens het wassen van de vaat een maximaal volume van 46 dB.

Flex 2-korven met een flexibele besteklade
Flex 2-korven met flexibele besteklade maken van je vaatwasser je ruimhartige vriend: twee neerklapbare rekken in de bovenkorf en vier neerklapbare rekken in de onderkorf bieden snel en gemakkelijk flexibiliteit bij het veilig plaatsen van glazen, kopjes, pannen en overig serviesgoed. Pas de korven eenvoudig aan je behoefte aan. Onze flexibele besteklade biedt een derde laadniveau voor kopjes en bestek en een veilige plek voor messen of keukengerei.

InfoLight
Gemakkelijk zien of je vaatwasser aanstaat? Daarvoor dient InfoLight: een rood lichtje schijnt op je vloer om te laten zien dat het apparaat draait. InfoLight is verkrijgbaar voor alle volledig geïntegreerde vaatwassers.

Aangekoekte etensresten? Daar weet je vaatwasser wel raad mee
Die ovenschaal die na twee keer wassen nóg niet schoon uit de vaatwasser komt: dat is precies waar Chef 70°C voor ontwikkeld is. Dit exclusieve programma zorgt ervoor dat pannen, schalen, en robuust servies iedere dag opnieuw brandschoon uit de vaatwasser komen. Door de hogere temperatuur en de sterkere waterstraal worden zelfs de meest hardnekkige korstjes probleemloos verwijderd, zodat jij alvast kunt nadenken over je volgende ovenschotel.

Waterschade is voortaan geen zorg meer
Zet voortaan altijd zorgeloos je vaatwasser aan. Ons AquaStop-systeem biedt 100% bescherming tegen lekkage. Als er sprake is van een lek, wordt de veiligheidsklep bij je kraan automatisch gesloten. Laat je vaatwasser vakkundig installeren en aansluiten om te genieten van de beste bescherming tegen waterschade. De AquaStop-garantie komt nog bovenop je vaatwassergarantie, en geldt gedurende de volledige levensduur van je apparaat.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Neff S355HVX15E

 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau 46 dB(A) re 1 pW
 • Geluidsniveauklasse C
 • Het waterverbruik van de ecoprogramma’s in liters per cyclus 9,5 l
 • Programmaduur 3:45 h
 • Energieverbruik voor 100 cycli ecoprogramma’s 94 kWh
 • Maximale aantal plaatsinstellingen 13
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 46
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma XtraDry
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer InfoLight
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 94
Merk Neff
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw vaatwasser Neff S355HVX15E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Neff S355HVX15E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *