Aanbieding! D

Inbouw vaatwasser Neff S855EKX13E

Krasje/ deukje

De Inbouw vaatwasser Neff S855EKX13E biedt ruimte aan 9 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 44 dB en een energieverbruik van 63 kWh per 100 wasbeurten.

 499.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser Neff S855EKX13E biedt ruimte aan 9 couverts en heeft energieklasse D. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 44 dB en een energieverbruik van 63 kWh per 100 wasbeurten.

Flex I Manden met flexibele elementen
Ons Flex I-korvensysteem met twee uitklapbare elementen in de onderkorf biedt je de mogelijkheid om de belading individueel aan te passen – er is zelfs ruimte voor extra grote borden of kookpannen. Plaats jouw overige serviesgoed in de bovenste korf en geniet van schitterende resultaten.

InfoLicht
Je opent jouw volledig geïntegreerde vaatwasser en ontdekt dat deze nog steeds draait. Met de volledig geïntegreerde vaatwassers van NEFF behoort dit tot het verleden. Wanneer het apparaat in werking is, wordt een LED-lichtpunt op de keukenvloer geprojecteerd. Het gaat pas uit als het wasprogramma is afgelopen. Het is heel eenvoudig: als het licht uit is, kunt u actie ondernemen.

Open Dry
Met Open Dry gaat de deur van de vaatwasser tijdens de droogfase automatisch open, zodat de sprankelend schone vaat kan afkoelen. Het voordeel? Het is duidelijk. Schone, droge en niet meer warme vaat om snel af te ruimen of de tafel te dekken.

 Chef 70°C-programma
Sommige vaatwassers worden eenvoudigweg overweldigd door ingebrande en ingebakken voorwerpen. Dat geldt niet voor het Chef 70°C-programma: de bijzonder hoge temperatuur en de krachtige sproeistraal verwijderen zelfs de meest hardnekkige resten uit potten, pannen, ovenschalen en serviesgoed.

Bewaar jouw individuele favoriet
Selecteer een programma, optie of combinatie op jouw vaatwasser en sla deze op als favoriet. De bediening is flexibel – via uw Home Connect app of direct op het apparaat. Start jouw favorieten met één aanraking van jouw vinger. En geniet daarna van wat extra tijd voor jezelf.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Neff S855EKX13E

 • Aqua-Stop
 • binnenbekleding van RVS
 • VarioSpeed ​​Plus
 • EasyClean
 • Extra Dry
 • Remote Start
 • Intensive Zone
 • Neff AquaStop® Geïntegreerde glasbescherming incl.
 • stoombeschermingsblad
 • Zoutvulhulp
 • volledig integreerbaar
 • Materiaal binnenvloer roestvrij staal
 • Aantal couverts Standaard schoonmaakcyclus 9
 • Bestekmand
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 9
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Open dry
Besteklade Nee
Digitaal display Digitaal display en druktoetsen
Energieklasse (nieuw label) D
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer InfoLight
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 63
Merk Neff
Nis Breedte (cm) 45
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw vaatwasser Neff S855EKX13E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Neff S855EKX13E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *