Aanbieding! F

Inbouw vaatwasser Siemens SC76M542EU

Krasje/ deukje

De inbouw vaatwasser Siemens SC76M542EU biedt ruimte aan 7 couverts en heeft energieklasse F. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 47 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte Lees Meer

De inbouw vaatwasser Siemens SC76M542EU biedt ruimte aan 7 couverts en heeft energieklasse F. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 47 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

Original price was:  799.00.Current price is:  599.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Siemens SC76M542EU biedt ruimte aan 7 couverts en heeft energieklasse F. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 47 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

Snel en slim vaatwassen
Was en droog je vaat tot wel drie keer sneller, maar met hetzelfde brandschone resultaat. Dankzij varioSpeed Plus kun je altijd kiezen voor versneld afspoelen, zelfs wanneer de cyclus al bezig is. En het mooiste moet nog komen: Je kunt varioSpeed Plus eenvoudig activeren en bedienen via de Home Connect-app op je smartphone of tablet. Slimmer kan bijna niet!

De automatische programma’s van Siemens
Voor een perfect schone vaat zorgen, was nog nooit zo eenvoudig. Wanneer je via de knop Auto het Automatische vaatwasprogramma selecteert, zorgt je vaatwasser automatisch voor een optimaal schoon resultaat. Je vaatwasser controleert via de aquaSensor de vuilgraad van het spoelwater. Hierop past hij de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. Zo weet je ook zeker dat je nooit te veel water verbruikt. Zonder dat je nog iets hoeft te doen.

Schoner dan schoon
De hygiënePlus-functie is een uitkomst wanneer je aan de strengste hygiënestandaarden wil voldoen. Tijdens de laatste spoelbeurt wordt de temperatuur gedurende 10 minuten constant op 70 °C gehouden, waardoor 99,99% van alle bacteriën en bacillen verwijderd wordt.

Voorkom waterschade met het stroomloze aquaStop®-beveiligingssysteem
Met het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt je elke vorm van waterschade. Is er iets mis met de slang of zit er een lek in de machine? Geen probleem: aquaStop® stopt het water direct. Hier heeft je profijt van tijdens de hele levensduur van je vaatwasser. Dat garandeert Siemens je.

Efficiënte, zuinige, stille en duurzame motortechnologie
Met de iQdrive-motor weet je zeker dat je met een lager energieverbruik kunt vertrouwen op dezelfde goede prestaties. De korte programma’s zorgen voor een optimaal resultaat, terwijl de iQdrive-motor stil blijft en niet slijt. Zuinig en duurzaam.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Siemens SC76M542EU

 • Energieklasse F
 • iQdrive-motor
 • Geluidsniveau 47 dB(A) re 1 pW
 • Geluidsniveauklasse C
 • Energierverbruik van het ecoprogramma 0,669 kWh
 • Het waterverbruik van de ecoprogramma’s in liters per cyclus 9,0 l
 • Programmaduur 3:55 h
 • Energieverbruik voor 100 cycli ecoprogramma’s 67 kWh
 • Maximale aantal plaatsinstellingen 7
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 47
Aantal couverts 7
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Nee
Besteklade Nee
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) F
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Nee
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 67
Merk Siemens
Nis Breedte (cm) 59.5
Nis Diepte (cm) 50
Nis Hoogte (cm) 59.5
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw vaatwasser Siemens SC76M542EU
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Siemens SC76M542EU” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *