Aanbieding! B

Inbouw Vaatwasser Siemens SN43ES05DE

Transportschade

De Inbouw Vaatwasser Siemens SN43ES05DE biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse B met een energieverbruik van 64 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 42 dB.

 549.00

Productinformatie

De Inbouw Vaatwasser Siemens SN43ES05DE biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse B met een energieverbruik van 64 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 42 dB.

De snelle en slimme reiniging
Was en droog de vaat tot drie keer sneller, maar met dezelfde uitstekende resultaten. Met varioSpeed ​​Plus kun je bovendien op ieder moment de spoelturbo inschakelen, ook als de spoelcyclus al loopt. En het beste van alles: je kunt varioSpeed ​​Plus activeren en bedienen via de Home Connect app op je apparaat. Is dat niet slim?

Bespaart tijd en moeite
Het leven is al hectisch genoeg zoals het is. Siemens vaatwassers met Home Connect zijn er om het je gemakkelijker te maken. Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa bedien je jouw slimme vaatwasser via de Home Connect app of je slimme speaker. Versnellen bijvoorbeeld Gebruik bijvoorbeeld het spoelprogramma of schakel het programma Stilte in. De app kan zelfs vaatwastabletten nabestellen. Dit maakt het leven een stukje makkelijker.

Vind jouw favorieten in een mum van tijd
De favorietenknop maakt je vaatwasser nog individueler. Voer je meest gebruikte programma’s en opties in en start ze vervolgens met een druk op de knop of via de Home Connect app.

AquaStop®: een garantie tegen waterschade
Het aquaStop®-systeem voorkomt elke vorm van waterschade – of het nu door een lekkende toevoerslang is of door het apparaat zelf. Zodra een lek wordt gedetecteerd, schakelt aquaStop® de watertoevoer direct op de kraan uit.

Efficiënt, duurzaam en stil – iQdrive-motor
Minder energieverbruik bij dezelfde prestaties, korte programmatijden met optimaal resultaat en altijd aangenaam stil in alle programma’s – dat zijn de voordelen die de iQdrive motor biedt. En met al deze voordelen loopt hij nog steeds vrijwel slijtagevrij.

Belangrijkste kenmerken Inbouw Vaatwasser Siemens SN43ES05DE

 • Doseerassistent
 • Kinderslot
 • LED-display
 • Starttijdvertraging
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 42
Aantal couverts 13
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Besteklade Besteklade en bestekmand
Digitaal display Digitaal display en druktoetsen
Energieklasse (nieuw label) B
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 64
Merk Siemens
Nis Breedte (cm) 59.8
Nis Diepte (cm) 57.3
Nis Hoogte (cm) 81.5
Plaatsing vaatwasser Onderbouw
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw Vaatwasser Siemens SN43ES05DE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw Vaatwasser Siemens SN43ES05DE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *