Aanbieding! B

Inbouw vaatwasser Siemens SN65ZX07CE

Krasje/ deukje

De Inbouw vaatwasser Siemens SN65ZX07CE biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse B. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 40 dB en een energieverbruik van 65 kWh per 100 wasbeurten.

 679.00

Productinformatie

De Inbouw vaatwasser Siemens SN65ZX07CE biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse B. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 40 dB en een energieverbruik van 65 kWh per 100 wasbeurten.

Versnel het programma
Was en droog je vaat tot wel drie keer sneller, maar met hetzelfde brandschone resultaat. Dankzij varioSpeed Plus kun je altijd kiezen voor versneld afspoelen, zelfs wanneer de cyclus al bezig is. En het mooiste moet nog komen: je kunt varioSpeed Plus eenvoudig activeren en bedienen via de Home Connect-app op je smartphone of tablet. Slimmer kan bijna niet!

Optimaal droogresultaat
Op zoek naar een groenere vaatwasser die nog steeds maximaal presteert? Het Zeolith®-droogsysteem werkt op basis van een compartiment gevuld met natuurlijke mineralen die vocht opnemen en warmte afgeven. Hierdoor wordt het droogproces versneld, en verbruikt je apparaat minder elektriciteit voor het drogen van de vaat. Goed voor jou én goed voor het milieu dus.

Bespaart tijd en moeite
Het leven is al hectisch genoeg zoals het is. Siemens vaatwassers met Home Connect zijn er om het je gemakkelijker te maken. Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa bedien je jouw slimme vaatwasser via de Home Connect app of je slimme speaker. Versnellen bijvoorbeeld Gebruik bijvoorbeeld het spoelprogramma of schakel het programma Stilte in. De app kan zelfs vaatwastabletten nabestellen. Dit maakt het leven een stukje makkelijker.

Geprojecteerd op je vloer
Met een lichtprojectie op je vloer laat timeLight zien hoelang het afwasprogramma nog duurt. En met welk programma de vaatwasser op dat moment bezig is. Zelfs eventuele foutmeldingen zie je ermee op je keukenvloer. Dat is niet alleen innovatief, maar ook gewoon handig.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Siemens SN65ZX07CE

 • HomeConnect
 • TimeLight
 • Aqua stop
 • besteklade
 • Startuitstel
 • Volledig integreerbaar
 • Energie-efficiëntieklasse B
 • Geluidswaarde 40 dB(A) bij 1 pW
 • Geluidsefficiëntieklasse B
 • Waterverbruik in liters 9,0L
 • Programmaduur 3:35 uur
 • Energieverbruik per 100 bedrijfscycli 65 kWh
 • Aantal couverts 14
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 40
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) B
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 65
Merk Siemens
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 86.5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw vaatwasser Siemens SN65ZX07CE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Siemens SN65ZX07CE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *