Aanbieding! B

Inbouw vaatwasser Siemens SX87YX03CE

Transportschade

De inbouw vaatwasser Siemens SX87YX03CE biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse B. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 43 dB en een energieverbruik van 64 kWh per 100 wasbeurten.

 699.00

Productinformatie

De inbouw vaatwasser Siemens SX87YX03CE biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse B. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 43 dB en een energieverbruik van 65 kWh per 100 wasbeurten.

Snel en slim de vaatwas doen.
Was en droog de vaat tot drie keer sneller, maar met dezelfde uitstekende resultaten. Met varioSpeed Plus kun je de spoelturbo op elk moment inschakelen, ook als de spoelcyclus actief is. Het beste van alles is dat je varioSpeed Plus kunt activeren en bedienen met de Home Connect-app. Slim toch?

Meer overzicht, groter gebruiksgemak: TFT-display.
De vaat doen is bijzonder eenvoudig met het nieuwe TFT-display met hoge resolutie. Je ziet in een oogopslag alle programma-informatie – duidelijk onderverdeeld, zeer gestructureerd en daardoor snel te zien. Je kunt gemakkelijk de afzonderlijke programmainstellingen wijzigen.

De veilige zone voor je meest waardevolle glazen.
Heb je schrik om je delicate glaswerk in de vaatwasser achter te laten? Gelukkig is er glassZone. Zes speciale sproeiers zorgen voor zachte, continue waterstralen naar afzonderlijke glazen en maken een grondige reiniging mogelijk zonder fragiele materialen te beschadigen. De siliconen oppervlakken zijn antislip en beschermen je delicate en waardevolle glazen tegen trillingen en beweging, zodat je zeker kunt zijn van een veilige reiniging.

Zie alles duidelijk in het blauw.
Open je vaatwasserdeur en zie een in het blauw verlichte binnenkant. Slim gemonteerde LED’s in de bovenkant van de binnenzijde gaan automatisch aan als je de deur opent en weer uit als je deze sluit.

Briljant drogen met natuurlijke mineralen.
Wil je een groenere vaatwasser die toch optimale prestaties levert? Zeolith® drying maakt gebruik van een compartiment gevuld met natuurlijke mineralen die vocht opnemen en warmte afgeven. Dit versnelt de droogcyclus waardoor je minder elektriciteit verbruikt. Het is een win-win voor jou en de planeet.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw vaatwasser Siemens SX87YX03CE

 • Energieklasse B
 • Geluidsniveau 43 dB(A) re 1 pW
 • Geluidsniveau klasse B
 • Het waterverbruik van de ecoprogramma’s in liters per cyclus 9,5 l
 • Programmaduur 3:55 h
 • Energieverbruik voor 100 cycli ecoprogramma’s 65 kWh
 • Maximale aantal plaatsinstellingen 14
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 43
Aantal couverts 14
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Automatisch deuropening einde programma Nee
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) B
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer Ja
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 65
Merk Siemens
Nis Breedte (cm) 60
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 86.5
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Staat van het product Transportschade
Inbouw vaatwasser Siemens SX87YX03CE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vaatwasser Siemens SX87YX03CE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *