Aanbieding! E

Vaatwasser Beko BDFN26420S

Krasje/ deukje

De vaatwasser Beko BDFN26420S biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en een energieverbruik van 95 kWh per 100 wasbeurten.

 319.00

Productinformatie

De vaatwasser Beko BDFN26420S biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en een energieverbruik van 95 kWh per 100 wasbeurten.

Snel+
Soms heb je geen tijd om te wachten tot een volledig wasprogramma klaar is. Met de Fast+ functie wordt de programmaduur tot 70% verkort, zodat je gerechten op tijd voor de volgende maaltijd weer klaar zijn voor gebruik. Getest door interne laboratoria.

Verschuifbare bestekmand
De bestekmand is een slimme uitvinding, maar zit vaak in de weg als je een grote pan in de onder korf probeert te plaatsen. De verschuifbare bestekmand lost dit probleem op, omdat hij vrij naar links en rechts kan bewegen, waardoor er plaats is voor grotere voorwerpen.

Wasmiddel vak met schuifsluiting
Nu loop je geen letsel meer op bij het openen van de wasmiddellade! Het wasmiddel vak met schuifsluiting is zo gemakkelijk te openen en te sluiten dat vullen kinderspel is.

TrayWash™
Laat het gedoe van het schoonmaken van de bakplaten je niet tegenhouden om te bakken. TrayWash™ heeft ruimte voor drie bakplaten of rekken en de intensieve hogedrukreiniging doet dit vervelende werk voor je. Zo blijft er meer tijd over voor de echt belangrijke dingen!

Eenvoudig opvouwbare bordenhouder
Als je kookt, gebruik je elke keer verschillende maten potten en pannen, en daarvoor heb je de juiste vaatwasser nodig. Met de makkelijk inklapbare bordenhouder creëer je gemakkelijk ruimte voor grote potten en pannen. Gelukkig zijn de dagen van het met de hand wassen van de grotere items voorbij!

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Beko BDFN26420S

 • energie-efficiëntieklasse E
 • Energieverbruik in kWh [per bedrijfscyclus] in het eco-programma met een koud water aansluiting 0,951 kWh
 • geluidsniveau 46 dB
 • geluidsniveau klasse: C
 • Hoogte 85 cm
 • Breed 59,8 cm
 • diepte 60 cm
 • gewicht 43,2 kg
 • Vertraging starttijd  tot 24 uur
 • weergavetype: LED’s
 • Hoogteverstelling bovenrek: In hoogte verstelbaar bij belading
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 46
Aantal couverts 14
Besteklade Nee
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) E
Garantie 1 jaar garantie
Gewicht (kg) 43.2
Kleur Zilver
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 95
Merk Beko
Staat van het product Krasje/ deukje
Vaatwasser Beko BDFN26420S
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Beko BDFN26420S” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *