Aanbieding! E

Vaatwasser Beko DFN05L20W

Krasje/ deukje

De vrijstaande Vaatwasser Beko DFN05L20W biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 49 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte Lees Meer

De vrijstaande Vaatwasser Beko DFN05L20W biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 49 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

Original price was:  299.00.Current price is:  199.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De vrijstaande Vaatwasser Beko DFN05L20W biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 49 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

Verschuifbare bestekmand
Meer ruimte voor potten en pannen in de onderkorf De bestekmand is een slimme uitvinding, maar staat vaak in de weg als je een grote pan in de onderkorf wilt plaatsen. De verschuifbare bestekmand lost dit probleem op, omdat hij vrij naar links en rechts kan bewegen, waardoor er plaats is voor grotere voorwerpen.

Wasmiddelvak met schuifsluiting
Easy-Open vergrendeling Nu kan je zich niet meer verwonden als je de wasmiddellade weer opent! Deze is zo gemakkelijk te openen en te sluiten dat het vullen kinderspel is.

WaterSafe+™
Lekbescherming om wateroverlast te voorkomen Zelfs een kleine hoeveelheid water is voldoende om jouw vloer of een apparaat kapot te maken. Bescherm jezelf tegen dergelijke risico’s met een morsbeveiligingssysteem dat de watertoevoer automatisch afsluit in het geval van ongewenst morsen van water. Nu zijn de apparatuur en vloeren veilig.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Beko DFN05L20W

 • Luchtgeluidemissie: 49 dB(A)
 • Waterbeschermingssysteem: Watersafe
 • Extra functie halve belading
 • 3-6-9 uur starttijdvertraging
 • in hoogte verstelbare kopjesrekken
 • installatietype: vrijstaand (kan onder gebouwd worden)
 • Materiaal binnenvloer roestvrij staal
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 49
Aantal couverts 14
Besteklade Nee
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) E
Garantie 1 jaar garantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 95
Merk Beko
Staat van het product Krasje/ deukje
Vaatwasser Beko DFN05L20W
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Beko DFN05L20W” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *