Aanbieding! E

Vaatwasser Bosch SGS2HVI20E

Transportschade

De Vaatwasser Bosch SGS2HVI20E biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

 299.00

Productinformatie

De Vaatwasser Bosch SGS2HVI20E biedt ruimte aan 13 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

Apart drogen
Activeer voor extra grondige droogresultaten de extra optie “Extra drogen”. Met een druk op de knop wordt de temperatuur tijdens het spoelen verhoogd en wordt de droogfase verlengd. Zo krijg je je vaat perfect droog uit de vaatwasser, ook bij verschillende beladingen.

Vario-lade – flexibiliteit op het derde laadniveau.
Met extra uitsparingen biedt de Vario lade ruimte voor groter bestek of kleiner servies, zoals espressokopjes. Hierdoor heb je flexibiliteit bij het inruimen van je vaatwasser en heb je meer ruimte in de spoelkast.

Triple Rackmatik
Zelfs met een volledig beladen bovenrek kan de hoogte in 3 standen tot 5 cm worden versteld. Dankzij de 3-voudige Rackmatik kan de bovenkorf in totaal 5 cm in drie standen worden versteld. En zelfs volledig geladen. Of het nu gaat om pizzaborden of glazen met een lange steel – er ontstaat flexibel meer ruimte aan de boven- of onderkant voor het wassen van hoge voorwerpen.

Geen lekken meer uit de vaatwasser.
Lekbescherming is een van de belangrijkste functies van vaatwassers. Ons AquaStop-systeem biedt je een faalveilige lekbescherming. Als de sensor een lek detecteert, stopt de vaatwasser automatisch en voert het water af via een dubbelwandige slang.

ActiveWater-technologie
Minder water, minder energie, meer kracht. De innovatieve ActiveWater-technologie van Bosch maximaliseert de efficiëntie en zorgt voor milieuvriendelijk spoelen met uitstekende spoelresultaten. Het lage verbruik van water en energie wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterverdeling, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompcapaciteit voor meer watercirculatie.

EcoSilence Drive
Het huis schoon houden kan moeilijk zijn. Het lijkt soms onmogelijk om het nog steeds te houden. Onze vaatwassers met EcoSilence Drive combineren uitstekende reinigingsresultaten met een laag geluidsniveau. Uitgerust met een borstelloze, energiebesparende motor die wrijvingsgeluid tot een minimum beperkt, zorgt EcoSilence Drive ervoor dat de vaatwasser veel stiller loopt.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Bosch SGS2HVI20E

 • soort apparaat: vrijstaand, onderbouw mogelijk
 • apparaat kleur Roestvrij staal, gelakt
 • Aantal couverts 13
 • bedieningsopties: Extra Drogen, Machine Care, Speed ​​Perfect +
 • droogtype: warmtewisselaar
 • In hoogte verstelbare bovenkorf
 • Afmetingen van het apparaat 845x600x600mm
 • weergave programmavolgorde
 • Weergave resterende tijd
 • AquaSensor: Vuildetectiesensor voor sprankelend schone vaat.
 • Reiniger automatisch
 • Premium bescherming aquaStop
 • veiligheidsvoorzieningen voor kinderen
 • Besteklade boven
 • 7-segments display: standaard informatie zoals bijvulvereisten
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 46
Aantal couverts 13
Besteklade Ja
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) E
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg) 52.5
Kleur RVS gelakt
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 94
Merk Bosch
Staat van het product Transportschade
Vaatwasser Bosch SGS2HVI20E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Bosch SGS2HVI20E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *