Aanbieding! C

Vaatwasser Bosch SMS6ZCW08E

Krasje/ deukje

De Vaatwasser Bosch SMS6ZCW08E biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C met een energieverbruik van 75 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 42 dB.

 699.00

Productinformatie

De Vaatwasser Bosch SMS6ZCW08E biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse C met een energieverbruik van 75 kWh per 100 wasbeurten. Deze vaatwasser heeft een maximaal geluidsvolume van 42 dB.

Perfecte droogresultaten met laag energieverbruik
Sommige vaat, vooral plastic, kan nog nat zijn wanneer je de vaatwasser uitruimt. PerfectDry vaatwassers leveren perfecte droogresultaten met behulp van het natuurlijke mineraal Zeolith. Zeolith zet vocht van het reinigingsproces om in warme, droge lucht om de vaat mee te drogen.

Kwaliteit en flexibiliteit in elk detail
De onderkorf is stabieler en je kunt er makkelijk grote items in kwijt. Daarnaast voorkomen nieuw ontworpen glazen rekken, antislipstrips en rekken voor kopjes dat items gaan schuiven. Voor kleiner keukengerei zijn het derde laadrek of de besteklade bovenin beschikbaar. Met de Max Flex-korven vind je de stabiliteit en flexibiliteit die je zoekt voor je vaat.

Plaats voor bestek in de Vario Drawer-lade
De uittrekbare Vario Drawer-besteklade voegt een derde laadniveau toe en maakt ActiveWater-vaatwassers nog comfortabeler in gebruik. Het is de ideale plaats voor bestek en klein kookgerei zoals opscheplepels en gardes, en zelfs kleine kopjes. Zo biedt hij meer flexibiliteit bij het inladen en ontstaat er meer ruimte in de vaatwasser.

Je vaatwasser luistert naar je
Dankzij de samenwerking van Home Connect met verschillende voice assistants, zoals Amazon Alexa en de Google Assistant, is het nu ook mogelijk om je vaatwasser te bedienen met je stem.

De vaatwasser die je op de hoogte houdt
Wachten tot de vaatwasser klaar is, is tijdverspilling en kan onnodige irritatie veroorzaken, vooral voor mensen met drukke schema’s. Home Connect stelt je op je gemak en helpt je productiever te zijn met je tijd. Als je wilt, kan je vaatwasser pushmeldingen verzenden naar je mobiel zodat je er gemakkelijk de huidige programmastatus van kunt zien, evenals andere nuttige informatie.

Belangrijkste kenmerken Vaatwasser Bosch SMS6ZCW08E

 • Vrijstaand
 • Home Connect app
 • Silence Plus
 • Extra Clean Zone
 • Favoriet-functie
 • AquaStop
 • VarioLade voor bestek
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 42
Aantal couverts 14
Besteklade Vario-besteklade
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg) 54.6
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 75
Merk Bosch
Staat van het product Krasje/ deukje
Vaatwasser Bosch SMS6ZCW08E
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Bosch SMS6ZCW08E” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *