Aanbieding! D

Vaatwasser Samsung DW60R7040FS

Krasje/ deukje

De vaatwasser Samsung DW60R7040FS heeft energielabel D en een verbruik van 84 kWh per 100 wasbeurten. De vaatwasser heeft ruimte voor 13 couverts en gebruikt 9,9 liter water per wasbeurt.

Original price was:  599.00.Current price is:  449.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De vaatwasser Samsung DW60R7040FS heeft energielabel D en een verbruik van 84 kWh per 100 wasbeurten. De vaatwasser heeft ruimte voor 13 couverts en gebruikt 9,9 liter water per wasbeurt.

Automatische deuropening
Dankzij de automatische openingsfunctie geniet je elke keer weer van perfect gewassen vaat. Nadat het spoelen en drogen is voltooid, gaat de deur van het apparaat automatisch open tot een breedte van 10 cm, waardoor er stoom vrijkomt. Hierdoor droogt de vaat sneller en beter dan bij conventionele methoden.

Halve lading
Nooit meer wachten tot de vaatwasser vol is voordat je hem aanzet. Voer een halve lading uit wanneer je maar wilt, zonder de energie van een volledige lading te gebruiken.

Automatisch wassen
Nooit meer raden welk schoonmaakprogramma je nodig hebt. Auto Wash bepaalt het beste programma om je vaat vlekkeloos te krijgen, zodat jij dat niet hoeft te doen. Dankzij sensoren die detecteren hoe vies je lading is. En dat alles zonder verspilling van water en energie.

Snel wassen in 55 minuten
Voor dagelijkse benodigdheden heeft deze cyclus je gesorteerd. In minder dan een uur zijn al je koffiemokken, mueslischalen en bestek briljant gewassen, gedroogd en weer klaar voor gebruik

Flexibele binnenruimte
Geen enkele vaatwasser lading is hetzelfde, dus waarom zou je vaatwasser hetzelfde blijven? Met Flexible Interior Space kun je de hoogte aanpassen en de tanden neerklappen voor brede schotels, hoge steamers en meer.

Hygiënisch spoelen
Wanneer alleen de diepste reiniging voldoende is, is er Hygienic Spoelen. Deze extra hete cyclus zapt ziektekiemen weg. Het is dus perfect voor snijplanken, babyflessen en zelfs babyspeelgoed.

Snelheidsbooster
Haast voor die pannen in de vaatwasser? Gebruik de Speed Booster om in een mum van tijd door een aantal van je cycli te suizen. En weet dat alles er nog glanzend uit komt te zien.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Samsung DW60R7040FS

 • Capaciteit (aantal couverts) 13
 • Energie-efficiëntieklasse D
 • Jaarlijks energieverbruik 234 kWh / jaar
 • Energieverbruik 84 kWh / 100 cycli
 • Jaarlijks waterverbruik 2772 l
 • Waterverbruik per cyclus 9.9
 • Geluidsniveau 44 dBA
 • Duur van het ECO-programma (uren: minuten) 3:30
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 44
Aantal couverts 13
Besteklade Nee
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg) 56.5
Kleur Zilver
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 84
Merk Samsung
Staat van het product Krasje/ deukje
Vaatwasser Samsung DW60R7040FS
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Samsung DW60R7040FS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *