Aanbieding! E

Vaatwasser Siemens SE23HW32UE

Krasje/ deukje

De vaatwasser Siemens SE23HW32UE biedt ruimte aan 12 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

Original price was:  599.00.Current price is:  450.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De vaatwasser Siemens SE23HW32UE biedt ruimte aan 12 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en beschikt over een handig display die je op een intelligente manier over de status van de vaat op de hoogte brengt.

rackMatic.
Met rackMatic wordt inruimen en uitruimen nog makkelijker. De korf heeft bovenaan namelijk speciale hendels die je in kunt drukken om de bovenkorf te verstellen. Stel zelf gemakkelijk een van de drie standen in en je hebt al snel ruimte voor grote pannen of schalen. Ideaal voor elke vaat.

De automatische programma’s van Siemens.
Voor een perfect schone vaat zorgen, was nog nooit zo eenvoudig. Wanneer je via de knop Auto het Automatische vaatwasprogramma selecteert, zorgt je vaatwasser automatisch voor een optimaal schoon resultaat. Je vaatwasser controleert via de aquaSensor de vuilgraad van het spoelwater. Hierop past hij de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. Zo weet je ook zeker dat je nooit te veel water verbruikt. Zonder dat je nog iets hoeft te doen.

Voorkom waterschade met het stroomloze aquaStop®-beveiligingssysteem.
Met het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkom je elke vorm van waterschade. Is er iets mis met de slang of zit er een lek in de machine? Geen probleem: aquaStop® stopt het water direct. Hier heb je profijt van tijdens de hele levensduur van je vaatwasser. Dat garandeert Siemens je.

de intensiveZone.
Wil je hardnekkig vuil verwijderen? Kies dan voor de intensiveZone: de druk van het sproeiwater wordt daarmee verhoogd in de onderste korf, waardoor zelfs de vuilste vaat brandschoon wordt. In de bovenste korf draai je gewoon je voorkeursprogramma, waarmee je ervoor zorgt dat je kwetsbare vaat voorzichtig wordt afgewassen.

Efficiënte, zuinige, stille en duurzame motortechnologie.
Met de iQdrive-motor weet je zeker dat je met een lager energieverbruik kunt vertrouwen op dezelfde goede prestaties. De korte programma’s zorgen voor een optimaal resultaat, terwijl de iQdrive-motor stil blijft en niet slijt. Zuinig en duurzaam.

Belangrijkste kenmerken van Vaatwasser Siemens SE23HW32UE

 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau 46 dB(A) re 1 pW
 • Geluidsniveauklasse C
 • Energierverbruik van het ecoprogramma 0,923 kWh
 • Het waterverbruik van de ecoprogramma’s in liters per cyclus 9,5 l
 • Programmaduur 3:45 h
 • Energieverbruik voor 100 cycli ecoprogramma’s 92 kWh
 • Maximale aantal plaatsinstellingen 12
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 46
Aantal couverts 12
Besteklade Nee
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) E
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg) 50.678
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 92
Merk Siemens
Staat van het product Krasje/ deukje
Vaatwasser Siemens SE23HW32UE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vaatwasser Siemens SE23HW32UE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *