Aanbieding! E

Inbouw vriezer Samsung BRZ22600EWW

Krasje/ deukje

De Inbouw vriezer Samsung BRZ22600EWW heeft energieklasse E met een jaarlijks energieverbruik van 238 kWh. De totale inhoud van deze vriezer is 218 liter. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

Original price was:  1,299.00.Current price is:  999.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Nog slechts 0 beschikbaar.

Productinformatie

De Inbouw vriezer Samsung BRZ22600EWW heeft energieklasse E met een jaarlijks energieverbruik van 238 kWh. De totale inhoud van deze vriezer is 218 liter. Het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 35 dB.

SpaceMax-technologie™
Nu kunt je het beste van twee werelden krijgen met SpaceMax ™ . Dunne wanden betekenen meer ruimte voor voedselopslag aan de binnenkant, terwijl de buitenmaat hetzelfde blijft. Dit alles zonder concessies te doen aan de prestaties. Je kunt echt het beste van twee werelden krijgen.

Slimmere en efficiëntere voedselopslag
Bewaak en beheer eenvoudig de prestaties van de koelkast, altijd en overal, met behulp van de SmartThings App. Het bevat een AI Energy Mode waarmee je je energieverbruik kunt controleren en verminderen.

Wi-Fi ingesloten & SmartThings
Bewaak en beheer de prestaties van de vriezer altijd en overal met behulp van de ingebouwde Wi-Fi en de SmartThings App. Je kunt de Rapid Cooling-modus regelen, de temperatuur wijzigen en waarschuwingen ontvangen als de deur open blijft staan. Je kunt ook het energieverbruik controleren en eventuele problemen diagnosticeren.

SmartThings AI-energiemodus
AI Energy Mode analyseert de gebruikspatronen van je koelkast en schat het stroomverbruik op basis van AI-technologie. Als de geschatte elektriciteitsrekening je huidige doelstelling overschrijdt, raadt het je aan de besparingsmodus te activeren om het energieverbruik te verminderen.

SmartThings Energie
Beheer je energieverbruik om je ecologische voetafdruk te verkleinen en geld te besparen. SmartThings Energy geeft tips voor energie-efficiëntie. Het monitort ook het energieverbruik van apparaten in real-time en vergelijkt het met de vorige maand. En het waarschuwt je als je maandelijkse doelen mogelijk worden overschreden.

Total No Frost
Zou het vinden van het ijs niet net iets makkelijker zijn met een vorstvrije koelkast met vriesvak? De Total No Frost-functie handhaaft een gelijkmatige temperatuur, voorkomt ijsvorming en bespaart je de tijd en het gedoe van ontdooien.

Cool Select+ ™
Vriesruimte voor feestijs of extra koelkastruimte voor de kerstkalkoen? Met Smart Convertible Zone bepaal je of dit enorme compartiment wordt gebruikt als koelkast of vriezer. Er is keuze uit vier temperaturen. En je kunt zelfs de temperatuur van één sectie aanpassen om je voedsel perfect te koelen of in te vriezen.

Belangrijkste kenmerken Inbouw vriezer Samsung BRZ22600EWW:

 • Allround koeling
 • SpaceMax™
 • Wi-Fi ingebed en SmartThings
 • SmartThings AI Energiemodus
 • Total no frost
 • Rondom koeling
 • CoolSelect +
 • Power Freeze-functie
 • Deur Alarm
 • Autonomie uur (temperatuur stijgt) 15 uur
 • Weergavetype: Binnenste LED-display
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieverbr. per jaar (kWh) 238
Energieklasse (nieuw label) E
Totale inhoud (liter) 218
Breedte (cm) 54
Hoogte (cm) 177.5
Diepte (cm) 55
Anti ijsvorming TotalNOFROST
Akoestisch deuralarm Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 35
Merk Samsung
Staat van het product Krasje/ deukje
Inbouw vriezer Samsung BRZ22600EWW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw vriezer Samsung BRZ22600EWW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *