Aanbieding!

Vriezer Beko FNSE175N

Krasje/ deukje

De vriezer Beko FNSE175N heeft energielabel F met een jaarlijks verbruik van 299 kWh.De totale inhoud van het apparaat Lees Meer

De vriezer Beko FNSE175N heeft energielabel F met een jaarlijks verbruik van 299 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 256 liter en het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 39 dB.

Original price was:  649.00.Current price is:  549.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De vriezer Beko FNSE175N heeft energielabel F met een jaarlijks verbruik van 299 kWh.De totale inhoud van het apparaat is 256 liter en het maximale geluidsvolume dat hij produceert is 39 dB.

Ontdooien hoeft niet meer
De vriezer is voorzien van een no-Frost techniek. Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de vriesruimte af. Hierdoor wordt je vriezer ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik.

Freeze Guard -15°C
Dankzij elektronica en een specifieke compressor is deze vriezer ontworpen om te werken bij een omgevingstemperatuur tot -15°C. Ideaal voor onverwarmde ruimtes!

Omkeerbare deur
Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Maxi-doos
De Maxi Box is een slim compartiment dat twee compartimenten in één verandert: verwijder gewoon de glazen plank om 30% ruimte te besparen! Zo kun je volumineus voedsel (wild, gebak) plaatsen.

Geassisteerde openingshandgreep
De geassisteerde openingshandgreep maakt het gemakkelijker om de deur te openen en belast de afdichtingen minder, zodat ze beter behouden blijven.

LCD scherm
Op het LCD-scherm kun je de werking van je vriezer bekijken en beheren: temperatuur, snel invriezen of eco-modus zijn eenvoudig aan te passen.

Belangrijke kenmerken van Vriezer Beko FNSE175N

 • Energie-efficiëntieklasse F
 • Jaarlijks energieverbruik (kWh/jaar) 299
 • Geluidsniveau (dBA) 39 dBA
 • Geluidsniveau klasse C
 • Bewaartijd bij stroomonderbreking (uur) 11
 • Opslagvolume diepvriesproducten (l) 256 L
 • Dagelijkse vriescapaciteit (kg/dag) 16,5 kg
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 39
Energieverbr. per jaar (kWh) 299
Totale inhoud (liter) 256
Anti ijsvorming No frost
Akoestisch deuralarm Ja
Binnenverlichting Ja
Aantal vriesladen (stuks) 5
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65.5
Hoogte (cm) 171.4
Merk Beko
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Max. bewaartijd bij storing (uur) 11
Soft close deursluiting Ja
Supervriezen Ja
Vriescapaciteit (kg/24 uur) 16.5
Staat van het product Krasje/ deukje
Vriezer Beko FNSE175N
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vriezer Beko FNSE175N” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *