Aanbieding! D

Vriezer Bosch GSN54AWDV

Transportschade

De vriezer Bosch GSN54AWDV heeft energieklasse D. Zijn energieverbruik per jaar is 212 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 38 dB. Verder is de totale inhoud 328 liter en zijn geluidsniveau 38 dB.

 699.00

Productinformatie

De vriezer Bosch GSN54AWDV heeft energieklasse D. Zijn energieverbruik per jaar is 212 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 38 dB. Verder is de totale inhoud 328 liter en zijn geluidsniveau 38 dB.

Intelligent Inverter Technology: een efficiënte interactie.
De Intelligent Inverter Technology bestaat uit de intelligente interactie van de temperatuursensoren, het elektronisch systeem en de compressor. De sensoren controleren continu de temperatuur zowel binnenin de inbouwbare koelkast als erbuiten. De veranderingen in temperatuur worden vervolgens onmiddellijk doorgegeven aan het elektronisch systeem zodat de compressor zijn kracht kan aanpassen aan de situatie.

Nooit meer ontdooien
No Frost. Nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van de koelkast. No Frost meet op basis van omgevingsfactoren wanneer het ontdooiproces moet worden gestart, wat ijsvorming voorkomt. Daarnaast wordt de beoogde temperatuur bijna twee keer zo snel bereikt, waardoor de koelkast ook nog langer meegaat.

Elektronisch bedieningspaneel
Perfecte uitvoer. Deze vriezer heeft een elektronisch bedieningspaneel dat de juiste parameterinstellingen garandeert voor ideale prestaties en temperatuurregeling.

Energieklasse D
Grote energie-efficiëntie. Met dit product in klasse D zijn geweldige prestaties en energiebesparingen gegarandeerd.

Led verlichting
Duidelijk zicht op de binnenkant. Het kan lastig zijn om alles in je koelkast duidelijk zien, vooral in de hoeken en aan de achterkant van de schappen. Daarom zijn onze koelkasten verlicht met LED-ketens bovenaan de koelkast en aan de zijwand, zodat je overal in de koeler goed zicht hebt. Bovendien is het ook energiezuiniger dan standaardverlichting.

Belangrijkste kenmerken van Viezer Bosch GSN54AWDV

 • Energieklasse D
 • Gemiddeld jaarlijks energieverbruik in kilowattuur per jaar (kWh/a) 212 kWh/annum
 • Totale volume van de vriescompartimenten 328 l
 • Geluidsniveau 38 dB(A) re 1 pW
 • Geluidsniveau klasse C
 • Klimaatklasse Gematigd, Subtropisch, Tropisch, Uitgebreid gematigd
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieverbr. per jaar (kWh) 212
Energieklasse (nieuw label) D
Totale inhoud (liter) 328
Breedte (cm) 70
Hoogte (cm) 176
Diepte (cm) 78
Anti ijsvorming No frost
Akoestisch deuralarm Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 38
Merk Bosch
Staat van het product Transportschade
Viezer Bosch GSN54AWDV
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vriezer Bosch GSN54AWDV” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *