Aanbieding! F

Vriezer Samsung RZ32M7005WW

Transportschade

Vriezer Samsung RZ32M7005WW heeft energielabel F. Deze vriezer heeft een inhoud van maar liefst 323 liter. Ook hoef je vriezer nooit meer te ontdooien, hij beschikt namelijk over Total No Frost+.

 599.00

Productinformatie

De Vriezer Samsung RZ32M7005WW heeft energielabel F. Deze vriezer heeft een inhoud van maar liefst 323 liter. Ook hoef je vriezer nooit meer te ontdooien, hij beschikt namelijk over Total No Frost+.

Allround koeling
De constante koeling en zijn uitstekende versheidseigenschappen tot in het kleinste hoekje worden ook ondersteund door rondom koeling. Een uitgekiend systeem voor gelijkmatige ventilatie dankzij een verbinding tussen compressor en ventilator.

Zeer vlak deurontwerp
Het “full flush deurdesign” zorgt niet alleen voor een naadloze integratie in je keukenblok zonder uitstulpingen, maar voorkomt ook botsingen met obstakels met zijn 90 ° openingshoek zonder overhang van de deur.

Total No Frost + – meer dan alleen nooit meer ontdooien
Total No Frost+ voert het ontstane vocht naar buiten af ​​en voorkomt zo ijsvorming in de vriezer en koelkast. Hierdoor bespaar je dubbel zoveel energie: geen ijslagen in het vriesvak en geen afkoeling na het ontdooien. Alle Total No Frost+ toestellen hebben een overdekte achterwand zodat je ze ruimtebesparend dicht tegen de muur kan plaatsen. Ook het vervelende schoonmaken van de achterwand wordt bespaard.

Digitale invertercompressor – gegarandeerd betrouwbaar
Sensoren verspreid in de koelkast meten de temperatuurschommelingen die optreden wanneer de deuren worden geopend. Op basis van deze informatie selecteert de digitale invertercompressor een van de zes vermogensniveaus. Dit leidt niet alleen tot een constantere interne temperatuur, maar verhoogt ook de energie-efficiëntie en levensduur van de compressor. Samsung geeft dan ook 10 jaar garantie op de digitale invertercompressor.

Belangrijkste kenmerken van Vriezer Samsung RZ32M7005WW

 • Energie-efficiëntieklasse A (hoogste efficiëntie) tot G (laagste efficiëntie) F.
 • Jaarlijks energieverbruik 1) 329 kWh / jaar
 • Volume van de vriesvakken 323
 • Luchtgeluid 40 dB(A)
 • Emissieklasse luchtgeluid C.
 • Afmetingen inclusief deuren met handgreep (B x H x D) 595 x 1850 x 687 mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieverbr. per jaar (kWh) 329
Energieklasse (nieuw label) F
Totale inhoud (liter) 323
Breedte (cm) 59.5
Hoogte (cm) 185
Diepte (cm) 68.7
Anti ijsvorming TotalNOFROST
Akoestisch deuralarm Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 40
Merk Samsung
Staat van het product Transportschade
Vriezer Samsung RZ32M7005WW
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vriezer Samsung RZ32M7005WW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *