Aanbieding!
Vrijstaande vriezer AEG ATS68F6NW Transportschade

De Vrijstaande vriezer AEG ATS68F6NW heeft NoFrost wat voorkomt dat er ijs wordt gevormd in de vriezer. De prestaties komen nooit in het gedrang en het voedsel wordt beter dan ooit bewaard.

 450.00  350.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

De Vrijstaande vriezer AEG ATS68F6NW heeft NoFrost wat voorkomt dat er ijs wordt gevormd in de vriezer. De prestaties komen nooit in het gedrang en het voedsel wordt beter dan ooit bewaard.

HOU JE VRIEZER IJSVRIJ, MET NOFROST
NoFrost betekent dat je niet hoeft te ontdooien. De functie houdt de vriezer ijsvrij, zodat je altijd verzekerd bent van maximale prestaties.

BEWAAR VEEL IN ÉÉN KEER. MET OPTISPACE.
De grote opslagplaats van de koelkast is ideaal voor gezinnen, vanwege de overvloed aan ruimte tussen de rekken. De drank-, koel- en vriesbakken kunnen allemaal worden losgemaakt. Voor optimaal en praktisch bewaren.

PERFECT VERS VOEDSEL MET FROSTMATIC
De Frostmatic-functie activeert het maximale vriesvermogen, zodat verse producten zo snel mogelijk worden ingevroren. De vriezer keert vervolgens terug naar de normale stand.

BEHEER FUNCTIES EN TEMPERATUUR 
De elektronische regeling biedt de mogelijkheid om de temperatuur en andere bewaarfuncties nauwkeurig aan te passen. Deze efficiënte diepvrieskast geeft je ook direct informatie over jouw aanpassingen via het digitale bedieningspaneel.

Belangrijkste eigenschappen van Vrijstaande vriezer AEG ATS68F6NW

 • Netto inhoud: 85 liter
 • Geluidsniveau: slechts 45 dB
 • Frostmatic-functie: Frostmatic-functie voor snel invriezen van verse levensmiddelen
 • NoFrost: automatische ontdooiing: Met NoFrost blijven je voorraden vrij van rijp en ijs. De luchtvochtigheid wordt voortdurend aan de vriesruimte onttrokken – er kunnen dus praktisch geen rijp en ijs ontstaan. Het volautomatische ontdooiproces wordt bovendien alleen op gang gebracht als het echt nodig is. Als de diepvriezer weinig of nooit wordt geopend, geschiedt het ontdooien met veel grotere tussenpozen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook stroom en geld.
 • Akoestisch en visueel alarm bij temperatuurstijging: Als de temperatuur in de kast te hoog is, wordt je met een rood lampje en een alarmsignaal gewaarschuwd.
 • Diepvriesladen: 3 volledige breedte, 1 halve diepte, transparant
 • Deurscharnieren: rechts & omkeerbaar: De deurscharnieren kunnen links of rechts worden gemonteerd naargelang de plaatsing van het apparaat in de keuken.
 • Stelpoten: verstelbare voetjes aan de voorzijde, voorkant
 • Jaarlijks energieverbruik: 234 kWh
 • Invriesvermogen (kg/24u): 5.7
 • Snelvriesfunctie met automatische terugkeer naar de normale instellingen
 • Bewaartijd bij stroomonderbreking (u): 10.5
 • Kleur: wit
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

  SPECIFICATIES
  Aantal vriesladen (stuks) 4
  Totale inhoud (liter) 85
  Anti ijsvorming No frost
  Akoestisch deuralarm Ja
  Breedte (cm) 59.9
  Diepte (cm) 63.5
  Hoogte (cm) 85
  Energieklasse F
  Energieverbr. per jaar (kWh) 234
  Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
  Geluidsniveau (dB) 45
  Max. bewaartijd bij storing (uur) 10.5
  Merk AEG
  Supervriezen Ja
  Vriescapaciteit (kg/24 uur) 5.7
  Staat van het product Transportschade
  Meer specificaties