Aanbieding! B

Was-droogcombinatie Samsung WD9XT754AWH

Transportschade

De Was-droogcombinatie Samsung WD9XT754AWH  heeft een ruime wascapaciteit tot 9 kg en droogcapaciteit tot 6 kg. Zijn energie-efficiëntieklasse voor wassen is B en voor droger E. Verder heeft hij een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden.

 799.00

Productinformatie

De Was-droogcombinatie Samsung WD9XT754AWH heeft een ruime was capaciteit tot 9 kg en droogcapaciteit tot 6 kg. Zijn energie-efficiëntieklasse voor wassen is B en voor droger E. Verder heeft hij een gemakkelijk te lezen tekst display en vele programma mogelijkheden.

Energiezuinig en zacht wassen
Foam Active-technologie zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging, zelfs van gevoelige kledingstukken – zelfs bij lage was temperaturen. Er ontstaat een schuimkussen dat je kleding zachtjes omhult. Het wasmiddel is al voor het wasprogramma opgelost en ontwikkelt zijn volledige kracht zonder vertraging. Zo was je energiezuinig en voordelig op 20 graden – met hetzelfde was vermogen.

QuickDrive™-optie
Door deze innovatieve optie te activeren, kan de was tijd van veel programma’s tot 50% worden verkort zonder de was prestaties te beïnvloeden! De unieke Q-Aktiv-technologie combineert dynamische trommelbewegingen met extra gerichte watertoevoer om een ​​nog krachtiger schuim te produceren. Dit dringt nog sneller in de stof en wast efficiënt, snel en bijzonder voorzichtig.

Intelligent wassen
Het nieuwe Simple Control bedieningsconcept denkt vooruit en leert door kunstmatige intelligentie. Je programma’s zullen bijvoorbeeld: B. gesorteerd op je was gewoontes of de juiste droogcyclus voor je vers gewassen wasgoed wordt automatisch vooraf ingesteld.

AddWash™
Met de AddWash™-klep kun je gemakkelijk vergeten wasgoed, extra wasmiddel, wasverzachter of zelfs handwas toevoegen dat op elk moment alleen mag worden gespoeld of gecentrifugeerd – ongeacht de was status en het waterniveau in de trommel.

AirWash
Hiermee wordt alleen verwarmde lucht gebruikt om kreukels en onaangename geuren zoals sigarettenrook te verminderen. Bovendien elimineert de AirWash-technologie bacteriën en verfrist je kleding of knuffels effectief zonder wasmiddel of andere chemicaliën te gebruiken. Dit beschermt de materialen en bespaart uitdroging, omdat er geen water wordt gebruikt voor het reinigen.

Compromisloos schoon in 39 minuten.
Met het SuperSpeed ​​programma van 39 min. was je 5 kg dagelijkse was in slechts 39 minuten grondig schoon. Onze QuickDrive™-technologie bespaart tijd in de was cyclus. Een extra watertoevoer en een sproeisysteem (SpeedSpray-mondstuk), dat je wasgoed met een krachtige waterstraal van bovenaf bevochtigt, verkorten de spoeltijd.

Belangrijkste kenmerken Was-droogcombinatie Samsung WD9XT754AWH

 • Maximale centrifugeersnelheid 1400 tpm
 • Digitale invertermotor
 • SmartCheck – problemen oplossen via app
 • WIFI slimme bediening
 • Volledige waterbescherming (aqua stop-slang en bodempansensor)
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Vulgewicht drogen 6 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 1 jaar garantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 57
Merk Samsung
Navulfunctie Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
De Was-droogcombinatie Samsung WD9XT754AWH
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Samsung WD9XT754AWH” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *