Aanbieding! C

Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT

Transportschade

De Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT heeft een was capaciteit van 8 kg en een droogcapaciteit van 5 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren. Voor wassen is het energielabel C.

 599.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT heeft een was capaciteit van 8 kg en een droogcapaciteit van 5 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren. Voor wassen is het energielabel C.

EcoBubble™
EcoBubble™-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig.

Air Wash
Fris je kleding eenvoudig op zonder wassen, heet water, schrobben of wasmiddel. De Air Wash-technologie verwijdert vieze geurtjes en 99,9% van bacteriën uit je kledingstukken en beddengoed door middel van warme lucht, zodat ze altijd fris ruiken.

Hygiene Steam
Niet alle was-droogcombinaties zijn geschikt voor grondige reiniging. Het is dus goed om te weten dat Hygiene Steam op je Samsung was-droogcombinatie de dingen die je wel en niet kunt zien, verbant: bacteriën, pollen, huisstofmijt en meer. De stoom wordt naar boven afgegeven om ervoor te zorgen dat elk laatste item diep en gelijkmatig schoon wordt. De resultaten? 99,9% van de bacteriën wordt vernietigd en allergenen worden geïnactiveerd. Geen voorweken, geen gedoe, geen zorgen.

Trommelreiniging +
Op zoek naar de schoonste kleding? Het begint allemaal met een sprankelende was-droogcombinatie. Drum Clean+ houdt de binnenkant van je wasmachine hygiënisch schoon met een combinatie van weken, pulseren en centrifugeren op hoge snelheid die 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën uit de trommel verwijdert zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen. En hij herinnert je er zelfs na 40 wasbeurten aan om een wasbeurt te draaien.

Zelfreinigende wasmiddellade
Zeg vaarwel tegen verspild wasmiddel en het vervelende karwei van het schoonmaken van de lade. De zelfreinigende wasmiddellade zorgt ervoor dat een groot deel van het wasmiddel wordt verwijderd dankzij een speciaal ontworpen waterspoelsysteem. Zo blijven er minder wasmiddelresten achter en blijft de tank schoner en hygiënischer.

Belangrijkste kenmerken van Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT

 • ecobubble™-technologie
 • Steam-programma’s
 • Digitale invertermotor
 • AirWash-technologie
 • Slimmer wassen via de SmartThings app
 • Energieklasse E
 • Energie-efficiëntieklasse (alleen wassen) C
 • Energieverbruik (100 cycli) 326 kWh
 • Energieverbruik (100 cycli, alleen wassen) 63 kWh
 • Waterverbruik per wasbeurt 80 L
 • Waterverbruik (cyclus, alleen wassen) 48 L
 • Centrifuge-efficientie klasse B
 • Geluidsniveau klasse A
 • Geluidsniveau (centrifugeren) 72 dB
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Vulgewicht drogen 5 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 63
Merk Samsung
Navulfunctie AddWash
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *