Aanbieding! C voor wasmachine

Was-droogcombinatie Samsung WD80T634ABH

Krasje/ deukje

De was-droogcombinatie Samsung WD80T634ABH heeft een ruime wascapaciteit tot 8 kg en droogcapaciteit tot 5 kg. Ziin energie-efficiëntieklasse voor wassen is C en voor droger E. Verder heeft hij een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden.

Original price was:  849.00.Current price is:  629.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Nog slechts 0 beschikbaar.

Productinformatie

De was-droogcombinatie Samsung WD80T634ABH heeft een ruime wascapaciteit tot 8 kg en droogcapaciteit tot 5 kg. Ziin energie-efficiëntieklasse voor wassen is C en voor droger E. Verder heeft hij een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden.

Krachtige bubbels
EcoBubble™. EcoBubble™-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven.

Houd je machine fris
Drum Clean +. Houd de deur en binnenkant van je machine proper. Drum Clean + verwijdert vuil en 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën, zonder dure middelen. Een krachtige waterstraal en hoog toerental verwijderen ook vuil rond de deurring. Je krijgt een melding wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt.

Opfrissen met lucht
Air Wash. Fris je kleding eenvoudig op zonder wassen, heet water, schrobben of wasmiddel. De Air Wash-technologie verwijdert vieze geurtjes uit je kledingstukken en beddengoed door middel van warme lucht, zodat ze altijd fris ruiken.

Werkt stil & duurzaam
Digital Inverter-technologie. Digital Inverter-technologie gebruikt sterke magneten voor stille en krachtige prestaties, en is energiezuiniger dan een reguliere motor. Door de koolborstelloze motor is de duurzaamheid uitstekend en geven we bovendien 10 jaar garantie.

Verwijdert wasmiddelresten
Zelfreinigende wasmiddellade. Nooit zeepresten uit de wasmiddellade verwijderen. De StayClean Drawer is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert. Er blijven dus minder vieze zeepresten achter, waardoor het wasmiddelbakje schoon en hygiënisch blijft.

Extra snel wassen in 59 minuten
Super Speed (59 minuten). Verkort je dagelijkse wasduur en reinig kleding grondig. Super Speed wast een volle trommel in slechts 59 minuten. De EcoBubble™-technologie wast je kleding grondig en Speed Spray verkort de spoeltijd. De centrifugeersnelheid wordt verhoogd, om zo kleding snel te centrifugeren.

Belangrijkste kenmerken van Was-droogcombinatie Samsung WD80T634ABH

 • Energieklasse E
 • Energieklasse (Wash only) C
 • Energieverbruik (100 cycles) 326 kWh
 • Energieverbruik (100 cycles, wash only) 63 kWh
 • Waterverbruik per wasbeurt 80 L
 • Water Consumptie (cycle, wash only) 48 L
 • Duur van de Wash and Dry (H:MM) 6:47
 • Duur van de Eco 40-60 (H:MM) 3:26
 • Centrifuge-efficiëntie B
 • Geluidsniveau klasse A
 • Geluidsniveau (centrifugeren) 72 dB
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) C voor wasmachine
Garantie 1 jaar garantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 63
Merk Samsung
Navulfunctie Nee
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Engels
Staat van het product Krasje/ deukje
Vulgewicht drogen 5 kg
Geluidsniveau wassen (dB) 72
Startuitstel  Ja
Was-droogcombinatie Samsung WD80T634ABH
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Samsung WD80T634ABH” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *