Aanbieding! C

Was-droogcombinatie Samsung WD8ETA049BX

Transportschade

Was-droogcombinatie Samsung WD8ETA049BX  heeft een ruime wascapaciteit tot 8 kg en droogcapaciteit tot 5 kg. Zijn energie-efficiëntieklasse voor wassen is C en voor droger E. Verder heeft hij een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden.

 599.00

Productinformatie

Was-droogcombinatie Samsung WD8ETA049BX  heeft een ruime wascapaciteit tot 8 kg en droogcapaciteit tot 5 kg. Zijn energie-efficiëntieklasse voor wassen is C en voor droger E. Verder heeft hij een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden.

Energiezuinig en zacht wassen
FoamActive-technologie, de schuim-actieve technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging, zelfs van gevoelige kledingstukken – zelfs bij lage was temperaturen. Het wasmiddel is al voor het wasprogramma opgelost en ontwikkelt zijn volledige kracht zonder vertraging. Zo was je energiezuinig en voordelig op 20 graden – met hetzelfde was vermogen.

Makkelijk opfrissen
AirWash gebruikt alleen verwarmde lucht om kreukels en onaangename geuren zoals sigarettenrook te verminderen. Bovendien elimineert de AirWash-technologie bacteriën en verfrist je kleding of knuffels effectief zonder wasmiddel of andere chemicaliën te gebruiken. Dit beschermt de materialen en bespaart uitdroging, omdat er geen water wordt gebruikt voor het reinigen.

Hygiënisch schone was
Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van je wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra diepe behandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanaf de onderkant van de trommel in je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit.

Duurzaam en krachtig
Verheug je op een hoog rendement, een laag geluidsniveau en een lange levensduur. Digital Inverter-technologie maakt gebruik van krachtige magneten om stiller maar met extra vermogen te wassen. Hij verbruikt minder energie dan een conventionele motor.

Hygiënisch puur – zonder chemicaliën
Samsung drumcleaning zorgt voor een hygiënisch schone drum. Een intelligente combinatie van inweken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Hiermee verwijdert je 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën uit de trommel. Voor het gemak dat is weggespoeld, vertelt de machine je na elke 40 wasbeurten dat het zinvol is om opnieuw te reinigen.

Residuvrij
Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf de moeite van het schoonmaken van de wasmiddellade. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar gaan waar ze nodig zijn – met je wasgoed.

Intensieve reiniging
Met de vlek intensieve functie is je kleding vlekkeloos schoon, zelfs met hardnekkige vlekken. Wijn, make-up of gras kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk en tegelijkertijd worden verwijderd dankzij de aanzienlijk verbeterde reinigingsprestaties. De kleding wordt 30 minuten grondig gedrenkt met continue schuimproductie, zodat vlekken eerst worden losgemaakt en vervolgens effectief worden verwijderd.

Belangrijke kenmerken Was-droogcombinatie Samsung WD8ETA049BX

 • Wassen & Drogen 59´
 • Digitale invertermotor
 • Zelfreinigende lade
 • Centrifugeersnelheid Nominale capaciteit (wassen) 1400 tpm
 • scherm Led scherm
 • Taal op het product Duits (DE)
 • Voorkeuze eindtijd
 • Weergave resterende tijd
 • waterbeschermingssysteem
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Vulgewicht drogen 5 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 68
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 1 jaar garantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Kleur Inox
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 63
Merk Samsung
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Was-droogcombinatie Samsung WD8ETA049BX
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Samsung WD8ETA049BX” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *