Aanbieding! B

Was-droogcombinatie Siemens WN54C2070

Krasje/ deukje

De Was-droogcombinatie Siemens WN54C2070 heeft een was capaciteit van 9 kg en een droogcapaciteit van 6 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren.

 899.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een NIEUW ongebruikt product (incl. 2 jaar garantie) met een krasje of deukje (schoonheidsfoutje). Mocht u het krasje of deukje aan het product willen zien vraag dan eerst even een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het bestelt.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De Was-droogcombinatie Siemens WN54C2070 heeft een was capaciteit van 9 kg en een droogcapaciteit van 6 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren.

Vermindert de vorming van kreukels
smartFinish ontspant de stof van jouw textiel met zachte stoom. Dit vermindert de vorming van kreukels en natuurlijk jouw strijkinspanning. Zelfs sterk gekreukte overhemden en blouses zijn geen partij voor dit slimme programma.

Zacht en energiebesparend drogen
Slimme sensoren bewaken en regelen de trommeltemperatuur en vochtigheid van jouw wasgoed om een ​​gelijkmatige en zachte droging te garanderen. Dit voorkomt oververhitting en uitdroging en beschermt het textiel effectief. Nauwkeurig drogen betekent minder stroomverbruik – en minder strijktijd.

Effectief tegen zelfs de meest hardnekkige vlekken
Het anti-vlekkensysteem verwijdert specifiek vier van de meest voorkomende soorten vlekken – wijn, vet, bloed en gras – zonder toevoegingen of handmatige voorbehandeling. Elk type vlek wordt specifiek behandeld door de watertemperatuur, trommelsnelheid en inweektijd aan te passen.

Bedien eenvoudig via je mobiele apparaten
Naarmate de technologie vordert, maken meer verbonden, intelligente apparaten ons leven gemakkelijker. Met de Wi-Fi-compatibele huishoudelijke apparaten van Siemens en Home Connect kun je hier ook van profiteren. Gecombineerd met intelligente software en een intuïtieve app kunnen huishoudelijke apparaten met WiFi je werk overnemen of zelfs geheel nieuwe mogelijkheden openen. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze maken je dagelijks leven efficiënter en comfortabeler dan ooit tevoren.

Belangrijkste kenmerken van Was-droogcombinatie Siemens WN54C2070

 • Maximaal laadvermogen wassen 9,0
 • Maximale belading wassen en drogen 6,0
 • Energie-efficiëntieklasse D
 • Geluidswaarde 70 dB(A) bij 1 pW
 • Geluidsefficiëntieklasse A
 • Waterbeveiligingssysteem Aquastop
 • Waterverbruik in liters bij wassen en drogen per volledige cyclus 75 liter
 • Afmetingen van het apparaat 848x598x622mm
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Vulgewicht drogen 6 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 62.2
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 56
Merk Siemens
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Siemens Was-droogcombinatie WN54C2070
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Siemens WN54C2070” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *