Aanbieding!

Condens-droger Siemens WT43N272NL

Transportschade

Droger Siemens WT43N272NL is een gebruiksvriendelijke condensdroger met een vulgewicht van 8 kilo. Daarmee is hij geschikt voor een huishouden van 4 personen. De Siemens blinkt uit in snelheid met het superKort 40 programma. Na slechts 40 minuten haal jij je Lees Meer

Droger Siemens WT43N272NL is een gebruiksvriendelijke condensdroger met een vulgewicht van 8 kilo. Daarmee is hij geschikt voor een huishouden van 4 personen. De Siemens blinkt uit in snelheid met het superKort 40 programma. Na slechts 40 minuten haal jij je kleding weer droog uit de trommel.

 450.00

Productinformatie

Droger Siemens WT43N272NL is een gebruiksvriendelijke condensdroger met een vulgewicht van 8 kilo. Daarmee is hij geschikt voor een huishouden van 4 personen. De Siemens blinkt uit in snelheid met het superKort 40 programma. Na slechts 40 minuten haal jij je kleding weer droog uit de trommel. Mocht je één van de andere 14 programma’s kiezen, dan droog je dankzij AutoDry geen minuut te lang. Sensoren meten de vochtigheid van je wasgoed en stoppen het droogprogramma als je kleding droog genoeg is. De Siemens past dankzij het speciale outdoor programma ook bij avontuurlijke huishoudens. Hiermee droog je veilig je sportkleding en waterdichte jassen.

Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Merk Siemens
Energieklasse B
Geluidsniveau (dB) 65
Vulgewicht drogen 8 kg
Deurdraairichting Rechts
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 560
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Droger Siemens WT43N272NL
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Condens-droger Siemens WT43N272NL” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *