Aanbieding!

Warmtepompdroger AEG T7DBP74K

Transportschade

De warmtepompdroger AEG T7DBP74K heeft energielabel A++ met een jaarlijks energieverbruik van 211 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 7 KG en een geluidsniveau van 66 dB.

 450.00

Productinformatie

De warmtepompdroger AEG T7DBP74K heeft energielabel A++ met een jaarlijks energieverbruik van 211 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 7 KG en een geluidsniveau van 66 dB.

VEILIGE, LAGE TEMPERATUREN
AEG SensiDry-technologie trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte als normaal bij conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor worden stoffen nooit blootgesteld aan onnodige warmte. Je kleding blijft langer aanvoelen als op de dag dat je deze kocht. En bovendien helpt de lage temperatuur je energie te besparen.

BESPAAR ELKE DAG TIJD EN ENERGIE
Onze droogautomaten beschikken over ProSense-technologie met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren die de droogtijd en het energieverbruik aanpassen aan de omvang van de lading, of het nu de was van een hele week of van één dag is. Dit bespaart tijd en energie, terwijl de favoriete kleding die je elke dag draagt zorgvuldig wordt beschermd.

KORTERE DROOGTIJD, BETERE VERZORGING
Dankzij de verbeterde luchtstroming drogen droogkasten van AEG sneller en efficiënter dan traditionele warmtepomp droogkasten. Je kleding wordt dus beter verzorgd, terwijl de droogtijd korter is.

EFFICIËNT DANKZIJ FILTER MET MINIMAAL ONDERHOUD
Alleen droogkasten van AEG beschikken over het ÖKOFlow-filtersysteem, een uiterst efficiënte filter die eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele droogkasten hebben meerdere filters. Als je deze niet allemaal regelmatig schoonmaakt, neemt het energieverbruik toe. Droogkasten van AEG drogen elke lading moeiteloos met slechts één filter en blijven effectief en energiezuinig doorwerken.

MEER VERZORGING, MINDER KREUKEN
Onze droogkasten draaien op een manier die je kleding beschermt. De speciale, zachte ProTex-trommel kan in beide richtingen draaien. Dit voorkomt dat kleding in de knoop raakt. Zo worden je kledingstukken gelijkmatig gedroogd en kreuken ze minder.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger AEG T7DBP74K

 • Afmetingen (HxBxD) in mm 850x596x663(max)
 • Capaciteit drogen (kg) 7.0
 • Droogtechnologie Warmtepomp
 • Energieklasse A++
 • Jaarlijks energieverbruik (kWh) 211
 • Energieverbruik katoen kastdroog, volle belading 1000 rpm (kWh) 1.71
 • Energieverbruik katoen kastdroog, halve belading 1000 rpm (kWh) 0.97
 • Verbruik in ‘uit’-stand (W) 0.5
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 66
Vulgewicht drogen 7 kg
Breedte (cm) 59.6
Diepte (cm) 66.3
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 211
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk AEG
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Nee
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger AEG T7DBP74K
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger AEG T7DBP74K” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *