Aanbieding!

Warmtepompdroger AEG T8DBPESSEN

Transportschade

De warmtepompdroger AEG T8DBPESSEN heeft energielabel A++ met een jaarlijks energieverbruik van 235 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

 599.00

Productinformatie

De warmtepompdroger AEG T8DBPESSEN heeft energielabel A++ met een jaarlijks energieverbruik van 235 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

BESCHERMING OP MAAT VOOR JE KLEDING
De programma’s van ons unieke AbsoluteCare®-systeem bepalen nauwkeurig de bewegingen van de trommel en de droogtemperatuur. Wollen kledingstukken worden tegen de trommel aangedrukt, zodat ze plat kunnen drogen. Outdoorkleding krijgt precies de juiste hoeveelheid warmte om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan te herstellen. Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel te behouden.

VEILIGE, LAGE TEMPERATUREN
AEG SensiDry-technologie trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte in vergelijking met conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor worden stoffen nooit blootgesteld aan onnodige warmte. Je kleding blijft langer aanvoelen als op de dag dat je deze kocht. En bovendien helpt de lage temperatuur je energie te besparen.

BESPAAR ELKE DAG TIJD EN ENERGIE
Onze droogautomaten beschikken over ProSense-technologie met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren die de droogtijd en het energieverbruik aanpassen aan de omvang van de lading, of het nu de was van een hele week of van één dag is. Dit bespaart tijd en energie, terwijl de favoriete kleding die je elke dag draagt zorgvuldig wordt beschermd.

EFFICIËNT DANKZIJ FILTER MET MINIMAAL ONDERHOUD
Alleen droogautomaten van AEG beschikken over het ÖKOFlow-filtersysteem, een uiterst efficiënt filter dat eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele droogautomaten hebben meerdere filters. Als je deze niet allemaal regelmatig schoonmaakt, neemt het energieverbruik toe. Droogautomaten van AEG drogen elke lading moeiteloos met slechts één filter en blijven effectief en energiezuinig doorwerken.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger AEG T8DBPESSEN

 • Buitenmaten hxbxd (mm) 850x596x663(max)
 • Maximaal vulgewicht drogen (kg) 8,0
 • Energie-efficiëntieklasse A++
 • Jaarlijks energieverbruik (kWh) 235
 • Geluidsniveau drogen (dB): 66
 • Condensatie efficiëntie: B
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 66
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 59.6
Diepte (cm) 66.3
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 235
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk AEG
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Nee
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger AEG T8DBPESSEN
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger AEG T8DBPESSEN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *